måndag 22 augusti 2016

Antingen gäller yttrandefrihet, eller inte, Göteborgs Bokmässa kan inte ha yttrandefrihet light. Reagera mot bokmässans enväldiga, fascistiska och maktfullkomliga ledning.

Nya Tider utsätts för regelrätt kommunistcensur av Bokmässan. 

Perra Winberg, Skribent och krönikör, Nya Tider:

- "Alla för vidare samma skröna att mina kolleger och jag på Nya Tider skulle arbeta på en ”högerextrem” tidning, med ”starka band” till odemokratiska rörelser. Detta gör mig djupt upprörd och bestört. Det är nämligen lögn och förbannad dikt. 

Nya Tider är en partipolitiskt obunden publikation och den har inte kopplingar eller band åt något håll. Redaktionen består av en mängd drivna stilister och skribenter med förflutet i olika branscher eller andra medier. Jag själv var till exempel i många år på Göteborgs-Postens nöjesredaktion samt på Musiker Magasinet. 

Det mesta som skrivits efter Svensk Bokhandels lömska fabulerande faller alltså på sin egen orimlighet. De osanna uppgifterna kommer initialt från agendastyrda stiftelsen Expo. Denna ytterst märkliga organisation är en sorts underrättelse- och åsiktspolis med starka band till organisationen AFA och andra våldsbejakande autonoma rörelser."”Nu är Nya Tider alltså portad från Bokmässan. På grund av ett drev som sattes i gång med hjälp av falsk ryktesspridning grundad på en lögn. 

Däremot: Kontroversiell moské medverkar på Bokmässan i GBG. Mejladress här: Maria Källsson, VD, mässansvarig.Moskén Imam Ali Islamic Center i Järfälla bjöd förra året in en homofobisk imam som vill avrätta homosexuella. Trots det är moskén en av utställarna på årets Bokmässa i Göteborg.
GP.SE

4 kommentarer:

 1. Temat på årets bokmässa är yttrandefrihet.
  2016 – året då den svenska tryckfrihetsförordningen firar 250 år.
  Gissar att yttrandefriheten inte kommer att fira några flera födelsedagar, den är död....STENDÖD!!!

  //SvExit

  SvaraRadera
  Svar
  1. Strongt av Perra, han fajtas mot en massiv mur av ren ondska.

   Radera
 2. Skamligt, nu gäller det, att bojkotta så många man kan, av de andra utställarna, som ljuger sig till att kallas det fria ordets förespråkare!

  SvaraRadera
 3. Bokmässan, har blivit ett mentalt bokbål, som bränner det fria ordet på kommunisternas order!

  SvaraRadera