lördag 27 augusti 2016

Anna Lindh var värd ett bättre öde.

Än att vara täckmantel för sossemaffina vämjeligt omåttliga egenberikning. 

Lars Jansson, FB:

-Har sommarens skandal blivit sopad under mattan?
Juni: "Den mördade utrikesministern Anna Lindhs minnesfond hotas av nedläggning. Stiftelsen har sedan 2003 fått in drygt 21 miljoner kronor i intäkter - ändå är nästan allt kapital förbrukat. Under miljonrullningen har toppsossarna Ingvar Carlsson och Jan Eliasson varit styrelseordförande i stiftelsen nu är det Mona Sahlin....I dag, under Sahlins tid som ordförande, finns det bara drygt 100 000 kronor kvar i stiftelsekapital trots att stiftelsen haft intäkter på drygt 21 miljoner kronor sedan starten 2003 och bara drygt tre miljoner kronor har betalats ut i bidrag och stipendier.Större delen av intäkterna har i stället gått till administration, kontorslöner, lokalhyror, seminarier och resor till prisdeltagarna."

Den mördade utrikesministern Anna Lindhs minnesfond hotas av nedläggning. Stiftelsen har sedan 2003 fått in drygt 21 miljoner kronor i intäkter

3 kommentarer:

 1. Det vanliga nya sosseriet.

  Annat var det förr, sedan Tage dött lämnade Aina tillbaka pennorna det stod "Tillhör Statsverket" på. Numera brandskattar de inte bara statskassan utan även tjänstebostaden när de får foten eller ledsnar på det ljuva livet. Och inte bara nysossarna utan även andra socialister, Vita huset lär ha varit tomt efter Clinton. Det är väl dags för nya möbler tänker Killary.

  Jag kan inte låta bli att tänka på hur Sverige hade sett ut om Anna Lind inte blivit mördad. Det hade nog inte sett ut som om de spelat Lustiga familjen på Sveavägen och Ruinfeldt hade knappast fått chansen att förstöra landet.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tänk om. Så lycklga, trygga och välmående vi kunde ha varit.

   Radera
 2. Socialdemokraterna kan inte handskas med pengar.
  Se hur Sveriges ekonomi missköts.

  SvaraRadera