måndag 29 augusti 2016

Anna Hedenmo och SVTs giftspridning i Agenda igår.

Agenda hade en täckmantel igår, programmet låtsades ge sken av att SVT ville berätta för svenska folket "hur Moderaternas nya hårda politik påverkar Alliansen och förhållandet till SD?"

 Istället utnyttjade SVT programtiden som vanligt till en väl planerad hatattack mot SD.

Anna Hedenmo var som en skallerorm på anabola, hon rasslade bitskt och visade Batra att hon var farlig, hon exponerade hörntänderna och upprepade den giftiga frågan vars syfte var endast ett. Att tvinga fram ett nekande svar, skrivet i blod, på att Batra ALDRIG någonsin -  i hela sitt liv  - skulle ta i  SD med tång. 

SVTs propaganda-avdelning hade först lyckats hitta två gamla M-reliker från reinfeldtsekten som fortfarande förklarade den mäktige sin underdånighet. Sedan såg  SVT också listigt relevansen i att plocka fram ett av de gamla klippen där reinfeldt med febriga ögon, och en stämma som darrade av privata känslor, gav sig på SD. Hatet i reinfeldt-talet var rent av hitlerskt, ansiktet förvreds och läpparna spändes affekterat när han fräste ur sig de gamla bonbasmerna om hur SD byggde HATET i vårt land och rasistiskt delade upp oss i "vi-och-dom". 

Anna Hedenmo gick i extas efter det vämjeliga klippet, men på Batra rådde hon inte. Till och med en skallerorm är loser när det gäller att få grepp om en som är hal som en ål.

 

15 kommentarer:

 1. Tack för de orden Carina känner det samma,
  Hälsningar LadyShadow Värmland

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack, själv! Känns lite bättre när man inte är ensam.

   Radera
 2. Hur skulle alla dessa godhetsapostlar klara sig utan SD. I deras värld så är man en god människa om man tar avstånd från SD. Under tiden som man hackar på SD-arna och alla som är kritiska till den kaotiska invandringen så fortsätter omvandlingen av Sverige, snart är väl arabiska det vanligaste språket. Det är egentligen vi som inte vill ha ett islamistiskt Sverige som borde klaga, inte dom som får som dom vill, dvs en invandring utan gränser. Av Migrationsverkets 8000 anställda så finns det väl ingen SD-are. På alla nivåer i det politiska Sverige finns det personer som är positiva till invandringen, även på tjänstemannanivå är dom invandringsvänliga (islamkramare) i klar majoritet. Och dom utnyttjar också det, dom överöser dom asylsökande med alla möjliga bidrag, naturligtvis skattemedel. Det är en otroligt provokativ politik som förs just nu.

  SvaraRadera
 3. Jag fick också hitlervibbar av Reinfeldt-klippet.

  SvaraRadera
 4. Nu efter att ha sett inslaget så längtar jag efter en lång varm dusch. Eftersom jag inte tror på majoritet för SD i nästa val om det inte blev anmärkningsvärt mycket sämre måste de "nya moderaterna" ersättas av gammelmoderater så att det åter kan bli fosterlandskärlek i Sveriges riksdag. Med AKB:s retorik så kommer det inte vara möjligt för friska personer att rösta på moderaterna i nästa riksdagsval.

  En sak ska jag dock ge AKB trots att det inte är till hennes fördel verkar hon kunna skilja på land och nation. (För den som inte satt sig in i detaljerna kan jag berätta att landet, och riket för den delen, är Sverige och nationen är svenskarna.) AKB vill rädda landet men säger ingenting om vad hon vill med svenska folket vilket är oroväckande.

  Vidrigast av allt var inslaget med Reinfeldt. Att en person som hatar sig själv, Sverige och svenskarna fått bli statsminister är en gåta. Jag skulle istället rekommenderat terapi på de bästa psykiatriska klinikerna.

  SvaraRadera
 5. Skänker inte bort min tid till de kommunistiska propaganda medierna.
  Läser med glädje Carina-Finas blogg och hennes härliga följare.
  SWEXIT

  SvaraRadera
 6. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

  SvaraRadera
 7. Carina-Fina behöver inget manus,
  bloggskribenten är självgående.
  Därför mycket läsvärd och underhållande.

  SvaraRadera
 8. Här såg man ondskan och hatet i Reinfeldts ögon.
  Klippet visade hans rätta sida. Var
  makten och härligheten hans motiv, var värnandet av invandrarna hans motiv? Hat är en drivande kraft när makten hotas, SD med sina intelligenta politiker var hotet.
  Sverige, ett land i förfall, startade under hans Reinfeldts era.


  SvaraRadera
 9. Hans motiv lär komma fram, det kommer att bli en chockupplevelse för dom som blev hans nyttiga idioter.

  SvaraRadera
 10. Reinfeldt är ett riktigt stolpskott han är en ulv i fårakläder.
  Falsk ända in i själen.

  SvaraRadera
 11. Uppdrag granskning ikväll tar upp ensamkommande flyktingbarn och deras ålder.

  SvaraRadera
 12. Vilken frivillig dåre kommer då att försvara lögnen. Men bara om man är ensamkommande.

  SvaraRadera
 13. Anna Hedenmo... *suck*..
  Hennes intervjuer inför valet 2006 med Göran Persson resp Reinfeldt bör båda gå till historien som gedigna journalistiska bottennapp..
  (Finns på YT)

  SvaraRadera