torsdag 11 augusti 2016

Andersson backar - en ynklig chicken blir vår nye fotbollsboss. Fotbollens svar på ryggradslösa ledarna Dan Eliasson, reinfeldt och Löfvén.

LANDSLAGET


Efter tårarna – nu backar Andersson

 Vändningen: ”Var inte tillräckligt tydlig, vilket jag är ledsen för”  


10 kommentarer:

 1. Sverige är en fristad för människor från krigshärjade länder.
  Dessa folk får all tänkbar hjälp från svenska folket.Inte behöver väl tårarna komma fram för ett så litet krav som att sjunga Sveriges nationalsång.
  Det fanns inte så mycket pondus i Andersson som han gav sken av!
  Vi får väl se hur det går för de sköra gossarna i vårt landslag.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Är lika besviken som du. Vad är det för fel på människorna i detta land??? Börjar gråta för att sjunga sitt landslags hymn?!?? Minns när brasilianarna och italienafna sjjngit så läktarna lyft sig! Sverige är ett ängsligt fis-samhälle som håller på att gå under av beröringsskräck och självförakt.

   Radera
  2. Sverige är så sjukt fredsskadat! Det självförakt som det svenska samhället känner är ju helt sjukt. Men vad kan man vänta sig av nästan 50 års stenhårt tvång, utpressning, indoktrinering, mångkultur (muslimsk enklavisering), svt, syster yster, Palme-patos, miljörörelse, ny-sossar och förmynderi. Sist men inte minst, att vi svenskar inte är mer än barbarer jämfört med asylfuskare som knivmördar på Ikea. Så vi tycker helt enkelt synd om svenska medborgare (fotbollsspelare) som sjunger nationalsången när det är landskamp. Fy fan...

   El Presidente

   Radera
  3. Mycket bra sammanfattning om idiotlandet som politiker skapade.

   Radera
 2. Jävla skitlag. Inte undra på att man håller på grannländerna när det är mästerskap...

  El Presidente

  SvaraRadera
  Svar
  1. Dom är mer intresserade av att framstå som korrekta än av vilja och lust att vinna matcher.

   Radera
 3. Peter Skoglund2016-08-11 16:37

  Jag tror inte Janne Andersson backar från det han menar. Han förtydligade bara att överkänsliga lipsillar inte behöver sjunga om de inte vill.

  Sedan är det väl lite lustigt att alltid ska den lilla enskilda personen eller minoriteten få "tycka synd om-utrymmet " i svensk press.

  Frågan är ju vad den stora majoriteten i det svenska fotbollslandslaget tycker och anser i frågan.

  Förmodar att de håller med förbundskapten i det han sa i sitt sommarprogram.

  SvaraRadera
 4. Det kanske är så att vi ska se till att ha ett alternativt mästerskap där man inte tävlar nation mot nation, utan man delar upp lag, och naturligtvis lottar man då i vilket lag man ska spela, annars kan ju nån bli kränkt. Och då behöver man inte sjunga nationalsånger. Men förmodligen blir inte uppslutningen inte så stor i det mästerskapet.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hela storyn är bara löjeväckande. Andersson borde ha stått upp för sin linje, precis som alla andra landslag sjunger vi stolt nationalsången allihopa tillsammans. Eller ska vi backa helt och ge lipsillarna landslagsdräkter som inte är gula och blå?!? Tröttsamt!

   Radera
 5. Bandyspelare som sjunger?
  Ja, inte minns då jag att herr Snoddas sjöng annat än haderian hadera...

  Jungman Jansson

  SvaraRadera