söndag 28 augusti 2016

Alex Schulmna är beyond passé.
Han är reinfeldts och MPs mest tankebefriade skyltdocka, hans far skulle gråtit blod.

Schulman: -" Sedan några år finns här / i Sverige/ ett mörker som är så stort att det känns som att det aldrig kommer att ljusna. Vi lever i ett land i vilket ett främlingsfientligt parti växer sig allt starkare, vars extrema åsikter blir allt mer normaliserade. Och med en regering som bedriver en liknande främlingsfientlig politik på egen hand.
Vi stänger gränserna, vi gör vad vi kan för att få dem som kommit hit att ge sig av. Vi visar tydligt att de som är nödställda inte har något att hämta här. Jag har fastnat i hatets Sverige."Man tänker att kan det ändå vara möjligt, finns det såna oupplysta spån fortfarande? Som inte begripit att de som kommer hit är lyxinvandrare med höga krav på gratis välfärd, som kostar minst 3000 kr/dag, mer än att hjälpa flera hundratusentals kvinnor och riktiga barn till livsnödvändigt vatten, mat och mediciner i tredje världen. (Migrationsverkets utgifter överstiger nu med råge UNICEFs totala budget/per år).


Det är för bedrövligt, att Schulman går omkring i märkeskostymen och hoppas på en "revolution" , "ett ljus" som hyllar och bejakar systemet vi redan har, -  som inte hjälper någon. 


7 kommentarer:

 1. Alex kan gärna öppna sitt eget hjärta och plånbok för de han ömmar för, gärna åka långt bort och hjälpa till de som verkligen behöver stöd

  SvaraRadera
 2. Alex har aldrig haft ett riktigt jobb i hela sitt liv.
  Det är lätt att låta andra betala för sig och leka den store hjälparen men inte själv släppa till något.
  En bruntunga och falskspelare avslöjar han sig som.

  SvaraRadera
 3. Efter en tur in till stan så ser man vad som växer sig allt starkare och starkare. Inte en SD-are så långt ögat når, däremot en massa ensamkommande unga män. Ser också många familjer från mellanöstern och Afrika där kvinnorna och tjejerna har olika slags slöjor. Snart kan man säga att min stad är inte längre en svensk stad. Så vad gnäller Schulman över, vad krävs för att han ska bli nöjd.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Svaret ör att han inte har en susning. Där han bor är det bara vita rikertar, han har noll insikt och kunskap om t.ex din stad och kommuner som Malmö, Borlänge och Flen.

   Radera
  2. Schulman lär vara släkt med den synnerligen intelligente författaren Sven Stolpe.
   F-n tro't...

   Radera
  3. Tror det är hans morfar, men iibland bär träna ingen vidare frukt.

   Radera
 4. Läste att hans Calle Schulman brände 70 000:- i månaden på "nöjen". (Lyxfällan?)

  Om denne Alex lever i samma verklighet är nog ett tillfrisknande inte att tänka på. Om inte den egna trappuppgången över en natt fylls av somalier vill säga.

  SvaraRadera