tisdag 26 juli 2016

Vänstern tar till ännu ett desperat fulhot.
Huffington Post: "Trumps ryska spöke.......aldrig har vi haft en prseidentkandidat så lierad med en främmande makt....FBI-hacker;- Alla tecken pekar på Ryssland.....Trump och Putin - ja, de är verklighet..."

Man kan fråga sig varför Huffington Post körde dessa rubriker som huvudnyhet igår, första dan på demokraternas convention??? Det är inga nyheter, inga extra-nyheter, i hela artikeln finns inte ett uns av ny information. Så, varför huvudnyhet? 

Det är bara fortsättningen på månader av skräckspridning, all politisk bevakning handlar i rubrikerna om Trump och inget annat, och nu finns det bevis för att demokraternas valarbetare matar pressen med lögner och påhittade stories. Det är uppenbart att demokraterna försöker /lyckas med att kontrollera medierna för att försöka förflytta intresset från vad som verkligen står i vissa e-mails till och från fru Clinton. 

Precis lika förljuget ocg förvridet som om SD i Sverige.

4 kommentarer:

 1. Där som här. Vänstern tycker att de har tolkningsföreträde i allt och de har en hel bok med förolämpningar och hot att ta till mot den som invänder. Det har alltid varit skrämmande att se på när vänstern försöker ändra verkligheten efter sina ritningar. Men kämpa på alla! Detta är ingen quickfix.

  El Presidente

  SvaraRadera
  Svar
  1. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

   Radera
 2. Donald Trump blir nog en bra President han har bra me´ drag under galoscherna
  Hooppsan

  SvaraRadera