onsdag 13 juli 2016

Svenskar är lika mottagliga och lättmanövrerade för propaganda som nordkoreaner.

Trots britternas kommande utträde ur EU har antalet svenskar som vill stanna i unionen ökat efter brexit. 

Om det skulle vara folkomröstning i Sverige i dag vill 63 procent av svenskarna stanna kvar i EU, jämfört med 58 procent i juni före beslutet om brexit.

Alltså, 63 % av svenskarna som avlönar EUs 50 000 Wallströmbyråkrater lajkar denna elitistiska och narcissistiska samling uppblåsta good-for-nothings och nickar och bockar underdånigt 

Detta är ett sorgligt tecken på att sanningsmedierna långt ifrån nått fram till alla svenskar, mycket återstår för oss för att kunna dra undan vapnen från übernitiska  agendajornalisterna på SVT, TV4, SR, och Mellin, Lindberg och Virtanen.

9 kommentarer:

 1. De s k opinionsundersökningarna om att anti-EU minskar faller på det låga förtroendet till aftonlögnen m flera MSM. Rapporterna är bara en del av PK-maffians "damage-control", d v s rena propagandapåhitt.
  Alltid är det ju någon som låter sig luras.

  SvaraRadera
 2. Större delen av svenska folket vill ut ur EU.

  SvaraRadera
 3. Det tyska folket vädrar revansche för storstryken i WW1 och WW2 och har blivit enormt EU-positiva. Tro f.n det, det är de enda som tjänar på det. Inte minst EMU där alla andra förlorar. Segrarmakterna skulle ha delat upp Tyskland efter kriget i delrepublikerna och hindrat dem att bilda förbundsrepubliken. Den infantila Merkel riskerar hela Europas framtid på grund av missriktad välvilja.

  SvaraRadera
 4. Heja Argus du skriver bra!

  SvaraRadera
 5. Börjar nästa känna mig avogt inställd till svenskar som inte begriper sitt och sitt lands eget bästa. EU har bara gjort allt ännu värre i Sverige. Islam blir viktigare att tillmötesgå än något annat.
  Zoner för flickor i badhus och på festivaler för att
  skyddas mot våldsmän.
  Tyskland uppmanar flickor att inte bära kortkort.
  Nu är det snart burka och slöja på och då mår förtryckarna bra när kvinnor kuvas.

  SvaraRadera
 6. Det är väl ingen som vill tillhöra samma grupp som nedpissade gubbar.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Får du inga medlemmar i din grupp ??

   Radera
 7. Jag tror att det är ungefär som Unknown ovan skriver, propagandapåhitt.
  Jag vill också ut EU som det ser ut nu. Kan tänka mig ha kvar det som ett rent handelssamarbete. Inget Europaparlament, inga kommissionärer, ingen överstatlighet.

  SvaraRadera
 8. Bara lögner. Känner ingen som är för EU som det har blivit

  SvaraRadera