tisdag 12 juli 2016

PKmaffians propagandamaskin har levererat big time.Idag tilldelas Dan Eliasson Sir Robert Peel-medaljen, som delas ut för ”enastående ledarskap inom evidensbaserat polisarbete", det stod klart på tisdagen under en årlig konferens som anordnas av kriminologiska institutionen vid universitetet i Cambridge. 

Sir Robert Peel roterar som en propeller i sin grav.  

Wikipedia: - "Sir Robert Peel var en av Storbritanniens mest populära statsmän. Varm fosterlandskärlek, kraftig vilja och stor uthållighet, utomordentlig administrativ skicklighet och överlägsen debattörsförmåga kännetecknade honom som statsman. Nödtvungen försiktighet i fråga om politiska uttalanden i ungdomsåren hade hos honom gjort kylig förbehållsamhet till en vana i hans offentliga uppträdande."

NN på FB, bästa kommentaren: Dan Eliasson bryter mot lagen polisförordningens 10§, Regeringsformen 1kap. 2§, Regeringsformen 2kap. 1§. 2 av dessa regeringsformer ligger i Sverige grundlag, och den som bryter mot lagen kan fan inte prisas för sitt ledarskap.

Polisen uppgift är att lagföra kriminella som bryter mot lagen, sedan sitter högsta hönset och belönas med prisdelning istället än skaka galler, det är något med den bilden som inte stämmer.

SvD


Congratulations to Sir Robert Peel medal recipient Police Commissioner of Sweden Dan Eliasson 

3 kommentarer:

 1. Gummibandsutmärkelse, där sänktes den medaljen till dassnivå, m.a.o. skandalutnämning.

  SvaraRadera
 2. Det bevisar att dom håller varandra om ryggen.
  Skrämmande att inte svensken ser vad som händer.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vilket hånflin rakt i nyllet på allt vi tror oå.

   Radera