lördag 30 juli 2016

PK-polish.

Har i veckan ätit långa middagar med generationerna hjärntvättad, Vad ska man säga, mer än att dom är otroligt saliga i sin tro. Det märks inte minst på dom överseende blickar, stilla skakningar på huvudet, och de menande hånleendena som vi äldre med erfarenhet och klokskap, får, om vi skulle våga öppna munnen.

 Jag har hört en svensk man i 40-årsåldern säga att Trump är en Hitler, och om han kommer till makten så kommer alla homosexuella människor att låsas in i gruvor. Jag: - Gulp, tror du verkligen på det?? Svar: Njaa, kanske inte precis i gruvor, men i alla fall...

En amerikan i 20-årsåldern:- "Trump är en destruktiv lunatic,det är bara korkade scumbags och obildade amerikaner som röstar på honom. jag själv tillhör de trogna Bernie-Sanders-anhängarna, men Clinton är en värdig kandidat. Anledningen till att det är så jämnt skägg med Trump, är att hon drabbats av falska och lögnaktiga mediadrev." Jag:- Ehhhhhh....du tror inte att Trump drabbats av "falska och lögnaktiga" hatdrev i media?? Svar:- Nä, det är skillnad, hans kandidatur är bara PR, hon däremot har vigt sitt liv åt att förbättra för alla utsatta grupper i samhället." 

Ung svenska i karriären: Vi har anställt en syrisk flyktingkvinna på jobbet, hon har varit i Sverige i sex månader, hon är snygg, smart och väldigt duktig, hon säger att IS-terrorn inte är islam, för islam är bara kärlek. Jag: Wow, har hon redan lärt sig svenska på ett halvår? Svar: -" Nå, vår chef har sagt att det behövs inte, för vårt företag står för öppenhet, och vi vill inte diskriminera någon genom att begära svenska språket.

3 kommentarer:

 1. Vänsterfalangen verkar ha lyckats med sin hjärntvätt.Centrifugeringen har kört på högtryck och rensat bort allt sunt förnuft å förstånd.
  Hooppsan

  SvaraRadera
 2. Ännu en som läst för mycket av Aftonblarret.
  ..och som dessutom tror att vad som står i blaskan är sant..

  SvaraRadera
 3. Men...
  måste Du åka ända till Bommer(S)vik för att äta?
  Hoppas att Du hittar sundare matställen på närmare håll ;-)

  SvaraRadera