söndag 10 juli 2016

Never trust this woman.

8 kommentarer:

 1. När hon får order från sin chef Fredrik R

  SvaraRadera
  Svar
  1. Sådan herre sådan hund

   Radera
 2. Sannolikt verklighetsnära svar.
  För det är väl ingen som inbillar sig att AKB skulle våga gå emot Reinfeldts vilja???

  SvaraRadera
 3. Finns inte på kartan sägs det.Jag vill inte bli lurad två gånger

  SvaraRadera
 4. Lita inte på denna kvinna. Ett fult spel pågår bakom kulisserna, vem står där månntro och väntar på att ge unkna hatiska råd?
  Reinfeldt är svår att bli av med liksom gubben i lådan.
  Moderaterna hoppas vinna tillbaka röster från SD och folk utan förstånd går på niten. Kommer AKB till makten blir det kaos, hon har redan vässat klorna och även den vassa tungan är slipad.
  Detta är politiker som skiter i folket, allt handlar om röstfiske och despoten vill in i värmen igen. Reinfeldt var den som var mest rasistisk mot svenska folket, kallade oss rasister som hade en annan åsikt. Egentligen var det sig själv han talade om. Hatet mot SD och deras framgångar har inga gränser.Tvi vale för falska profeter.

  SvaraRadera
 5. Jag skulle inte känna mig trygg med AKB som statsminister, hon är alldeles för vimsig å osäker, lite vilsen i pannkakan.
  Jimmie Åkesson vekar vara ett bättre kort, han är trygg och rejäl rakryggad och talar klarspråk.Åkesson är vuxen uppgiften som statsminister.
  Svea

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag ser en vandrande zombie, en empatilös marionett som skrämmer rumpan av mig.

   Radera
 6. Fru Kinberg-Batra...invandrare ska lära sig svenska, men skyndar sig att tydliggöra...men det blir ingen språktest...(annat än tex på arabiska)...hon är lika inkompetent och intelligensbefriad som Mona Sahlin m.fl

  Stefan H

  SvaraRadera