lördag 2 juli 2016

Min hänförda respekt, Ers Kungliga Höghet.

- Lugn, Nicola! Drottning Elizabeth förklarar för Skottlands Nicola Sturgeon och hennes EUvurmare, att nu "är det dags för hopp och optimism", och uppmanar Skottlands högröstade parlamentsledamöter att istället ägna sig åt "stilla tankar och kontemplation."

 Vilket är ett bildat och mycket vackert språk för att hålla truten. 

Dessvärre är det nog lättare att få jorden att sluta rotera än att få skottarna att tiga nu, hatet mot allt engelskt och kärleken till EUdiktaturen dominer Sturgeons liv, hon ser inte själv den långtgående skadan hon orsakar skottarna och Skotland.



3 kommentarer:

  1. Jag har sett uträkning på att skottarna skulle behöva leva mycket snålt om de bröt sig loss från det förenade kungadömet. Dessutom lär Spannien hindra varje försök av Skottland att bli medlem av Europeiska unionen för att de inte vill att Katalonien ska bryta sig loss och bli medlem.

    Så Nicola även om ditt namn betyder seger och land på grekiska så kommer Skottland att hamna bakom Guds rygg om ni bryter er loss från världens femte största ekonomi. Jag har dessutom svårt för personer som embarkerar Titanic EFTER kollisionen med isberget.

    SvaraRadera
  2. Jag tycker att vi i Norden efter Brexitomröstningen ska stödja Skottlands kamp för självständighet med bibehållet EU-medlemskap. Vi ska välkomna Skottland som observatör i Nordiska Rådet och uppgradera till fullt medlemskap vid uppnådd självständighet. Skottlands sak är vår!

    SvaraRadera
  3. Sverige skall ut ur EU fort som f-n.

    SvaraRadera