onsdag 20 juli 2016

Kommentarer om DNs välförtjänta brak mot botten.

Scrolla ner och upptäck att DN till slut har ett fan - högt däruppe i det blå.

NN:  - En förväntad utveckling med tanke på hur tidningen mörklägger och relativiserar. Sorgligt.

NN1: - Förvånar inte. W är typiskt PK liksom flertalet journalister på DN

NN2: - Finns bara 1 journalist som jag litar på .Läste bara DN fram till för 6 år sedan.Litade helt på deras opartiskhet .Nu hoppas jag att den går under på sina egna PK misstag.Adjö DN

NN3: - Är ganska säker på att DNs PK profil kommer att försvaga tidningen rejält och välförtjänt.Wolodarski ,du kanske kan skriva men du kan inte leverera sanningen (inte som gamla Prawda i Moskva) utan svensk tryckfrihets ,meddelande sanning .Jag önskar din tidning en långsam och smärtsam död .

NN4: - Yeay! Det tar sig. Skrota blaskan!

Dagens stjärna: - Vahh!? Jag känner inte alls igen mig i beskrivningen av DN DN är en tidning i framkant som först tar upp det som inte fungerar Det är säkert bara avundsjuka från andra som tappar upplaga

 Ironi?

Dagens stjärna igen: - Nej dessvärre inte! Jag läser även The guardian Observer o så mycket som jag kan komma över Jag försöker också bland mina fbvänner ha så blandad kompott som möjligt för att få tillgång till olika synsätt DN är min husgud o jag tycker att Wolodarski gör ett jättebra jobb.

2 kommentarer:

 1. Rekommenderar AB Johan Akelius krönika...underbar segling under två dagar nordliga vindar, men ändå så varmt. Min syster och hennes familj, inklusive underbara Felicia nu 6 år har för mycket spring i benen så det blir korta dagsturer, ligger just nu utanför Wasa.
  Har sökt efter Jungman Jansson på några öar.

  Stefan H

  SvaraRadera
  Svar
  1. Har inte haft tillgång till internet på en vecka.
   Idag på biblioteket i Jakobstad...
   Skulle vara fantastiskt att mötas.
   Ja, för mig.
   Men hur arrangerar man det utan att blotta sin identitet på nätet?
   Jungman Jansson
   Nu blev jag olycklig!


   Radera