fredag 15 juli 2016

Islamistisk massaker i Nice. Vi friska gråter blodstårar - men andra tackar Allah för lyckad grisslakt.
Firande, glada stolta och fria människor njuter av livet. Det är haram enligt den nya världsordningen.

President Hollande rättar till pressvecken, sätter sig och tittar på folkets nederlag bakom pansarrutor och med stor styrka livvakter. 

Dags att hålla ett nytt maranatat-tal om hur frihet, jämlikhet och broderskap inte ska låta sig slås ner, utan segra.

5 kommentarer:

 1. Nu har alltså en ensam gärningsman lyckats slå Brevikrekordet i antal dödade, bara några dagar inför femårsdagen av Oslo och Utöya. Skrämmande men väntat. Den ökade kontrollen och övervakningen "gynnar" ensamdåd som lämnar inga eller få spår under förberedelsen.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Om man ska tro historiker så har Islam bragt över 250 människor om livet. Ändå kommer ständigt denna Behring Breivik upp i alla diskussion efter varje terrordåd. Låt oss hoppas att detta vansinnesdåd iallafall kommer att medföra att det blir slut på det. Låt oss också hoppas att västvärldens folk vaknar och inser att umgänge med muslimer är som att spela rysk roulett, man vet aldrig om man har att göra med en kränkt osäkrad muslim eller ej.

   Vi kan kalla fenomenet för "arabisk roulett", man vet aldrig vilken muslim som är beredd att halalslakta dig och på vilka grunder.

   Radera
 2. Eftersom gärningsmannen förväntar sig 72 oanvända i efterlivet så är det väsentligt att vi förhindrar det och markerar för eventuella efterföljare att inte de heller kommer att komma fram. Därför bör han förvägras muslimsk begravning utan istället sänks ned i en septintank tillsammans med slaktavfall av svin och rester från alkoholtillverkning för att göra en gnutta nytta som biogas.

  SvaraRadera
 3. Ett våp i TV4 Tycker att facebook är en bra utväg.

  SvaraRadera
 4. EUs utrikesministrar skall träffas över en middag och diskutera händelsen.
  Enl. Wallström.

  SvaraRadera