fredag 15 juli 2016

Innan de oskyldiga döda offren kallnar.

Kommer en liten, liten pygmésvensk att ha ett förtärande behov av att väcka personlig uppmärksamhet efter massakern på glada, lyckliga och fredliga människor i Nice.

Ulf Gustavsson i Falkenberg är således orolig för att den fransk-tunisiske pojkvännen återigen ska få hatiska blickar. 

Jodå. 

-"Det är sånt som skrämmer mig, att oskyldiga människor med arabisk bakgrund kommer bli drabbade av detta"

Sliskigar uppvisning av trasiga människors selfierande finns inte. 

Såna är vi svenskar, så exemplariska och fördomsfria, vi skiljer inte på mördar-aktiga och dräparaktiga och terrorisaktiga människor. Vi tycker om alla, och det finns säkert förklaringar till att fattiga människor gör sånt här. Gul och röd och vit och svart gör detsamma har Gud sagt -  sjunger vi, vi älskar alla som dräper, våldtar, förtrycker, spränger och halshugger, dom är bara "svenskar" som behöver hus, körkort, bil, frihet och livstidsförsörjning. Dom som inte fattar detta är rasister och sverigedemokrater.

3 kommentarer:

 1. "– Jag är lite orolig för det. Idioter finns ju överallt. Front National och hela den biten. Jag vet att efter attentatet i Paris, någon vecka efter det kände han för första gången i sitt liv att folk tittade på honom med hat i blicken, förklarar Ulf Gustavsson."

  I ett modernt samhälle finns ingen plats för folk med järnåldersmentalitet. Uppgradera den eller känn er fristat leva ut era fantasier någon annanstans. Fransmännen börjar i den elfte timmen att vakna. Det är naturligtvis synd om dem som uppvisar yttre likheter med järnåldersmännen men vem är beredd att ta risken?

  SvaraRadera
 2. Ja,risken för hatiska blickar är nog stor men det får nog Ulf Gustavsson i Falkenberg leva med.
  Jag hatar dessa terrorister så in i h-e.
  Man vet ju inte vem som är terrorist.Dyker det då upp någon som ser ut som en hatisk bombare blänger man.

  SvaraRadera
 3. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

  SvaraRadera