söndag 24 juli 2016

Idag skriver Anna Dahlberg Sveriges viktigaste ledare nånsin. Men drattar på rumpan med ett brak på slutet.


Anna Dahblerg försöker väcka dom sovande: -"Sverige är helt enkelt illa ute. Vi har tappat kontrollen över utvecklingen. Ändå sitter regeringen på händerna och den ena debattören efter den andra manar till fortsatt passivitet. Vi ska inte vara oroliga och rädda, heter det. Inget får göras som skulle kunna tumma på den personliga integriteten. Nu är det viktigare än någonsin att stå upp för öppna gränser och framtidstro. Eller med Anders Lindbergs ord på Aftonbladets ledarsida: "Jag vill fortsätta kunna vara naiv" (AB 20/11).

Men det är ju just denna brist på allvar som har lett oss in i dagens akuta situation. Inte på något krisområde har Sverige agerat i tid och med kraft för att möta utvecklingen. Tvärtom har vi bekymmerslöst rustat ner, blivit en fristad för jihadister och öppnat gränserna." 

Denna kristallklara ögonöppnare måste läsas och läras av alla. Jag läser själv ord för ord som en drunknad simmande efter livbojen.  

Får sen den svidande kallsupen av Dahlbergs syntes, och då drunknar jag på riktigt:

-"Stefan Löfven sätter Sveriges framtid på spel." Ja, det är smärtsamt uppenbart, men resten:

 -" Nu måste han fatta de avgörande besluten – att uppmana Miljöpartiet att lämna regeringen och sedan lägga om svensk migrationspolitik 180 grader tillsammans med Moderaterna." Moderaterna! Ana Kinberg Batra!! reinfeldts vandrande zombie??

MP är och har aldrig varit regeringsdugliga, Men denna obegripliga vurm för M, efter Dahlbergs extremt klarsynta text i samma ledare: -"Det faller ett tungt ansvar på den förra regeringen. Moderaterna struntade i larmsignalerna om det växande jihadisthotet och lyfte inte ett finger för att stoppa svinnet med svenska pass. Lika sval var man inför det utbredda missbruket med arbetstillstånd och kommunernas rop på hjälp om flykt." 

Och då ska mer av samma skit lösa Sveriges akuta och kritiska tillstånd?!? Vad menar Anna Dahlberg??

7 kommentarer:

 1. Publicerad 21 nov 2015 kl 19.40

  SvaraRadera
 2. Vi har riktiga landsförrädare i sjuangänget. Hela bunten borde avgå. Gillar inte någon av dessa s.k. politiker. Anna Dahlberg lider av dimsyn. Moderaterna med Reinfeldt var en katastrof och det blir detsamma med Batra som börjar bli etter värre.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag upplever henne som reinfeldts vandrande pinne, och är livrädd för henne med makt.

   Radera
 3. Jag som f.d. moderat säger: Lita inte på Moderaterna och kom ihåg var ni läste det.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Samma här. Litar inte på hin håle heller.

   Radera
 4. Detta är iofs gamla siffror men Finland registrerar vartenda "borttappat" pass och makulera numret. Dte blir m a o helt oanvändbart även och det "recyclas" med annat namn..
  Finland lär ha 5000 borttappade pass, totalt!
  Enl statradion ska det tappas bort 60 000 pass under ..2013!
  Vad är siffran idag? Bör finnas MINST 200 000 svenska pass på drift.
  Svenska pass är särskilt poppis bland förfalskare då vi gödslar med nya pass pga "borttappanden"
  http://www.svt.se/nyheter/inrikes/60-000-svenska-pass-tappas-bort-i-ar

  SvaraRadera
 5. Svenska journalister är så dåliga att man vill bara spola ner dem på dass.

  SvaraRadera