måndag 4 juli 2016

Eliason och Danielsson, cheferna från vettet.

Hanif Bali: "Kanske köra en handuppräckning hos invånarna i Garpenberg vars avloppssystem kollapsat för att Migrationsverket öppnat ett gigantiskt boende på en den lilla orten.

Kanske bör Danielsson köra en handuppräckning på SFI-klasserna vars undervisning kollapsat pga lärarbrist, fullproppade klassrum och nya elever varje dag.
Varför inte köra en handuppräckning bland de 13 åriga flickor som blivit utsatta för "taharroush gaema al-jinsy" på konserter och festivaler?
Fördelen med migrationskrisen är att elitisterna visar sina rätta färger"


14 kommentarer:

 1. Med dumma och enkla medel,tror sig makthavarna klara sig undan sina ansvarsåtaganden.
  Handuppräckning och gummisnuddar är dåliga initiativ förslag mot våld och förstörelse.
  Vad Sverige behöver, är duktiga och handlingskraftiga politiker.
  Den sittande regeringen är erbarmlig.

  SvaraRadera
  Svar
  1. reinfeldtomanian om julgranar som inte har brunnit har öppnat för den här typen av fjollskap.

   Radera
 2. Fjanten Anders D syntes (han tycker ju att han är snygg)i massmedia nästan varje dag i fjol. Men efter att han deltog i ett maratonlopp i Beirut (misstänker att han är muslim)har han varit nästan osynlig. Fram till nu. Han provocerar nåt alldeles fruktansvärt. Den enda ekonomi han ska uttala sig om är Migrationsverket. Egentligen borde vi alla som drabbats av hans antisvenska politik åka till Visby och ge han ett kok stryk, det enda språk denna riksfjant förstår.

  SvaraRadera
 3. Vågar han sig till Almedalen??? Har han en här av armégorillor till skydd mot folket?

  SvaraRadera
 4. Han, den mesen som han är, vågade uppträda bara framför politiker och journalister; vanligt folk var inte välkommet.

  SvaraRadera
 5. Slår på TV-n och kollar text-tv. Där kan jag läa att "13000 asylsökande kan få praktik". Dvs såna som inte fått uppehållstillstånd. Dom måste få känna sig delaktiga säger Angela Bermudez Svankvist. Tidigare generaldirektör, som under en längre tid haft stora inkomster utan att jobba. På Migrationsverket har hon nu 80000/mån. Jag känner mig definitivt inte delaktig i ett sånt beslut. Migrationsverket borde läggas ner innan dom helt förstört Sverige.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Sverige är ett skrämmande exempel på ett belöningssystem som är förvridet. Du kan bara bli samhällstopp om du är en komplett misslyckad individ. Som landshövdingen i Kalmar, super och ringer sexsamtal för skattebetalarnas pengar. Vilka höpplösa drägg.

   Radera
 6. Två av Sveriges värstingar. Man behöver bara titta på dom vad som står skrivet i deras ansikten.

  SvaraRadera
 7. "Hur förhindrar man händer att begå beröring" säger våran polischef. Låter som en klockren projektion. Och han ska vara polischef.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vilka idiotiska grodor som kommer ur polischefens stora trut.

   Sträng straff för sexualbrottslingar och aldrig någonsin ska dom gå straffria ens för tafsande. Fattar inte en polischef att det är i lag förbjudet att antasta folk. Här gäller sparken direkt.

   I de fall det är invandrare ska dom också få en fot ut ur landet. Nu är vårt tålamod slut med slappa politiker som inte har the guts att agera.

   Radera
 8. Som Täppas F i Ring P1 förra veckan då någon påpekade Sveriges enorma lånebehov pga invällandet..
  "Jaha och hur lider du av det då??"

  SvaraRadera
  Svar
  1. Täppas är Kalle bakom men det rår han inte för.

   Radera
  2. Nej, det är han INTE!
   Han vet EXAKT vad han gör och vad han säger, han låter lögner passera men "fel åsikt" j-as han med..
   Har är en mycket farlig person, hur många har inte tyckt och sagt "han är ju så gullig?", hans ord väger tungt hos de okunniga!

   Radera