fredag 1 juli 2016

Dan Eliassons armband har fått sin första gillare - Anders the one and only Lindberg.


Svensk polis har helt tappat greppet om gängkriminalitet, utrikesstyrd ekonomisk kriminalitet och knarkhandel, åldringsbrott, våldtäktsbrott, bilbränder, inbrott, blodshämnd, rån, ja, polisen är satta att dricka kaffe och föra dialog, medan landet förfaller i grovt råbarkad laglöshet. Polisens uppgivenhet är inget annat än en nationell katastrof.

De fasansfullt kulturellt betingade hatbrotten mot svenska flickor vill polisen bekämpa med ett "tafsa-inte-armband". Vilket fått alla normalt funtade människor att reagera med fasa, misstroende och desperation, detta är som det slutliga tecknet på att polischefen och hela myndigheten kastat in handduken för gott. 

Men. 

Inte Anders Lindberg, han älskar idén, tycker armbanden är strålande, han tror faktiskt på att tafsarmbanden ska få dessa kulturellt styrda och sexuellt besatta män "att tänka till" och genast avstå från att förnedra och våldta. 

Han jämför armbandet - som ger de unga flickorna en signal om att nu är ni ensamma, ansvaret är ditt -   med "grannsamverkan mot brott".  Men grannsamverkan är bra och signalerar klart till kriminella att det finns massor med ögon som ser dem, att samhället är vaket. Det gör inte armbandet.

Men inuti Lindbergs hjärna ekar det tomt, bara haveristens envetna bittra ältande hörs, om att dom som inte gillar armbandsidén, det är som alltid bara det främlingsfientliga extremhögergänget på hatsajterna.






14 kommentarer:

 1. Det där armbandet förutsätter att "tafsaren" är svensk och kan läsa och förstå det svenska språket. Men om jag förstått saken rätt så är tafsarna många gånger så kallade "barn" från olika delar av vår värld. Många analfabeter, några kan läsa sitt eget språk, men ingen av dom kan svenska. Än en gång lägger de styrande skulden på vita svenskar. Vore inte exempelvis arabiska ett bättre språk att skriva texten med? Men troligt är att flickan med arbmbandet måste förklara för analfabeterna vad som står på armbandet och vad det betyder.
  Men sedan undrar jag vad det är för konstiga fans som Zara Larsson drar till sig, som tafsar och våldtar framför scenen.

  SvaraRadera
 2. Korkskallarnas sammansvärjning :-)

  SvaraRadera
 3. Anders Lindberg är otroligt korkad, märkligt att han har den position som han har. Om hans kollega Lara Logan haft ett sådant band så kanske hon sluppit bli våldtagen av ett par hundra arabiska män när den arabiska våren (som sen frös till vinter) firades i Kairo. Anders L personifierar verkligen stupiditet och naivitet.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Han är precis tvärtom i skallen. Jag vet alltid vilka grodor han ska kväka ur sig. Anders Lindberg o Ullenhag är lika korkade.


   Radera
 4. Babyface Anders Lindberg, babyface Erik Ullenhag, av samma skrot, deras hjärnor har stannat i utvecklingen i babystage.

  SvaraRadera
 5. Hur kan dessa urbota idioter till karlar tro,att ett plastarmband skall hjälpa en flicka som håller på att bli våldtagen!?
  En knölpåk och då menar jag en rejäl pinne av trä,(man får associationer till träskallarna med plastarmbanden)slå så hårt du kan kvinna och spring fort därifrån!
  Dan Eliasson och Anders Lindberg är varken han eller hen eller hon, däremot HIN.

  SvaraRadera
 6. Du har så rätt, anonym!

  SvaraRadera
 7. Jag tror att det är en konspiration bakom armbanden. Den som blir våldtagen och inte haft ett armband kommer att skuldbeläggas; "- Varför hade du inget armband? Vad har Ahmed varit med om för någonting? Vilka omständigheter har den killen växt upp under? Vad är det för trauma han bär med sig?"

  SvaraRadera
 8. Argus/Beskriver verkligheten korrekt.

  SvaraRadera
 9. Jag tycker att Zara Larsson skulle ta sitt ansvar för svenska kvinnors säkerhet.
  Med sitt halvnakna erotiska uppträdande frammanar hon de sämsta sidorna hos de stackars invandrarna.
  I fortsättningen borde hennes scenframträdanden ske med heltäckande burka.
  Sverige är inte utsatt för islamisering, men vi måste alla ta vårt ansvar och integrera oss.

  Är denna insändare ironisk? Ja!

  SvaraRadera
 10. Anders Lindberg är ett vandrande facit.

  Facit?

  Ja, allt, precis ALLT den mannen förutspår eller tycker blir precis tvärtom. Vill ni veta hur framtiden kommer att gestalta sig finns den i Lindbergs krönikor.

  Fast det begriper inte den enfaldige sossen.

  SvaraRadera
 11. Alla ni kvinnor som nu läser här på bloggen: Allvarligt talat, vad är det som är fel när svenska, vita, ursprungliga kvinnor helt råhatar svenska män så besinningslöst?

  Vad är fel, egentligen? Kramar om icke-svenskarna vilka far fram och våldtar och ansätter er?
  Dessa kvinnor är i grund era medsystrar, vita, ursprungliga.
  Vad har gått snett?
  Inte att jag bryr mig värst mycket över det, det är bara det att resonemanget är motsägelsefullt samt missgynnande för alla.

  SvaraRadera
 12. Håller med om att det finns många vita kvinnor som stått med stora famnen och välkomnat flyktingarna.
  Jag är inte en av dom och min spåkula sade mig att katastrofen är ett faktum. Dessa icke svenskar börjar agera likadant som i sina hemländer. Våldtar och trackar unga flickor och anser att rätten är på deras sida. Alla kvinnor som inte täcker sig är horor.

  Enda räddningen nu för Sveriges kvinnor är att utvisa alla våldsbrottslingar. Vi har inte bett dom komma och vi vill inte ha dom i vår närhet. Ursvenska våldtäktsmän ska in i buren och bli sittande där lång tid.
  Överallt i samhället ser man unga invandrar killar, ofta i stora grupper, som tror sig äga samhället.
  Den som ger sig i lag får tåla den grymma medeltida seden som kommit in i landet.

  Du anonym jag råhatar våldsamma män oavsett ursprung.

  Våra vikingar är bäst.



  Tyvärr har vi en statsminister som har fullt upp med att gulla med Merkel, Obama med fler.
  Den innan var totalt värdelös också.
  Blundade och låtsades inte om problemen.

  Tack för ordet.



  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för ditt svar.
   Jag ska vara helt ärlig, min syn på svenska kvinnor har ändrats de senaste tio åren. Det har tillkommit ett förakt som jag inte sett tidigare, man försöker bespotta den vite mannen, den svenske mannen.
   Visst finns det skitstövlar av alla sorter men som de utländska männen/pojkarna har kraftig överrepresention angående våldtäkt, mord, kraftigt våld, grov skadegörelse och mycket mer så känns det mycket underligt att focus läggs på att avsky de svenska männen...

   Jaja, nu drar jag absolut och definitivt inte alla kvinnor över en kam utan jag ville ta till vara på möjligheten att fråga och det på en balanserad blogg som denna med en toppen admin och tillika innehavare.
   Eller med andra ord, en svensk kvinna som inte avskyr till höger och vänster.

   Radera