fredag 15 juli 2016

Dan Eliasson - "the master of everything".

Det var inte för inte som den mångfaldige svenske myndighetschefen Dan Eliasson fick motta ett fint världsmästarpris i ledarskap häromdan. Han har ju  överraskat förut med sina fantastiska och gedigna kunskaper om det mesta, han kan t.ex diskutera ekonomisk teori, militär strategi och internationell politik med världens främsta intellektuella elit. Hans tekniska kunskaper är stora, och på besök runt om i landet löser han ofta problem i bygnationer eller påpekar hur något borde göras istället.

När det gäller idrottsprestationer är polischefen en överdängare, värre än Guillou och Ohly, och är själv en aktiv utövare. Han kan lätt gå ner i spagat och  jonglera med 178 bollar, i backhoppning landar han på endast en skida, han är lika strålande i basket, volleyboll, simning och framförallt skytte.

Han har tävlat mot världens allra bästa skyttar, de som nu ska åka till OS. Han slog dom med lätthet! Och inte bara det - Dan Eliasson behövde inte ens lägga an geväret och sikta. Han bara sköt i riktning mot tavlan och träffade ändå bättre än några av världens bästa skyttar. 

Han kommer att kamma hem många, många fler prestigefyllda priser att hänga på din myndighetsvägg. Ygeman, Sartnecki och Morgan Johansson har skrivit egtna heja-ramsor och gör vågen varje gång dom har klubbträff.

1 kommentar:

  1. Och när han spelade golf gick han runt banan på 18 slag, han vann också 2-mans bob i senaste OS och han har skrivit 100 operor, nej, va dum jag är, det var Kim Il Jung ju som gjorde det, men skillnaden är nog inte så stor trots allt

    SvaraRadera