tisdag 21 juni 2016

Stormaktsledare Löfvén, du är inte värd ett ruttet lingon av din lön.



1. Ett 60-tal fall av könsstympning av unga flickor har upptäckts i Norrköping sedan i mars.I en skolklass med 30 flickor hade samtliga könsstympats. 28 av dem hade utsatts för den grövsta formen, då klitoris och blygdläppar skärs bort, och underlivet sys ihop sånär som på en liten öppning.

2. 132 gifta barn i Sverige. Migrationsverket har identifierat 132 gifta barn i 80 kommuner, barn som i de flesta fall har placerats med sina vuxna "makar".

Min oerhört bestämda åsikt är att en löneökning måste vara helt och hållet förknippad med väl utfört arbete. 

Detta är rån.

Här nedan ser du två gycklare som vill ha mycket mer av denna tragedi för små flickor.

När ska dessa"rättänkande" charlataner, Jackelén och Ernman, inse att Sverige inte  är redo, och är ett fullständigt omänskligt och ovärdigt mottagarland. När ska dom två SE dessa barn? 

 
  1.  Marcus Retweeted
    Känner vemod efter dagens asylbeslut. Låt inte en humanitär bottennivå normaliseras och permanentas. Det handlar om mänsklig värdighet.
SDS  SvD

9 kommentarer:

  1. Undrar vad ärkebiskopen tycker om hennes samröre med stasispionen ( i 30 år)Alexander Radl. Han var om jag inte minns fel hennes mentor när hon pluggade i Lund.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Måtte hon bli rannsakad en gång.

      Radera
  2. Vad sade Löfven om det, könsstympningen?
    Förmodligen "Detta är fullkomligt oacceptabelt"?
    (med ett efterföljande tyst "det sk-er jag i, för det ger inga nya röster"..

    SvaraRadera
  3. Sätt Löfvén´s smutskastning av SD i relation till, vad han låter ske, i vad han tycks tro, det fördolda i Sverige ,i dag.HUR kan människan låta vidrigheterna fortgå mot de försvarslösa barnen?
    Jackelén & Ernman är två papegojor.

    SvaraRadera
    Svar
    1. En riktig journalist på en svensk stor tidning hade såklart ställt den frågan och krävt svar, reaktion och aktion. Drev där det borde drevas.

      Radera
    2. Du har inte fattat något. Såväl ärkebiskopen som Malena Ernman protesterar mot beslutet om ny asyllag i SDs anda.

      Radera
    3. Du har inte fattat nånting. Inte tanterna heller. Precis som i en familj finns det en budget. När den har överskridits i trettio år, kan man inte fortsätta övertrassera utan risk för familjen, då kommer kronofogden.

      Radera
  4. Här är det tydligen nån som har neuroner som löpt amok.

    SvaraRadera