söndag 12 juni 2016

Nima Dervish vet redan vad varenda gammelfloskeltidning i hela Sverige, EU och väst printar idag. Jag också.



Nima Dervish, FB
Jag tänkte bespara mig lite tid och INTE läsa artiklarna som nu hastigt publiceras om ‪‎Orlando‬. Man vet redan innehållet:Dådet har INGET med islam eller afghanska värderingar att göra, ty muslimer och afghaner är fantastiska och felfria när det kommer till LGBT o dyl.

Däremot har dådet mkt att göra med män. ALLA män.
Dock inte, som sagt, muslimska och afghanska män dårå utan snarare heterosexuella, vita, medelålders män som ju uppfann både hat och homofobi. Och särskilt de män som bär tweed eller jobbar på SvD.

Det är viktigt att inte peka ut nån grupp (förutom de ovan utpekade) ty homofobi finns överallt och då precis lika mkt. OM bögar har det extra jobbigt nånstans så är det Ryssland – ryssar får man snacka skit om.

Aftonbladet kan fortsätta på den redan inslagna linjen och köra artikelserie om svenska killar som brukade nita bögar, men numera är medlemmar i både FI och RFSL. De vill absolut inte ha ryggdunk och beröm och "jag är verkligen ingen hjälte", men det ÄR ju ändå modigt av dem att sluta göra sånt som resten av oss aldrig ens började med.

Och btw så föreläser de om sin omvandling och det har inget med extra inkomst att göra utan visar bara deras engagemang och hur hårt de kämpar för att gottgöra sina synder… Synder som de btw var långt ifrån ensamma om, ty homohets var svensk norm (men aldrig norm i Mellanöstern).

Det kommer förstås skrivas mkt om vapen. De där korkade jänkarna fattar ju inte sitt eget bästa. De har vapen överallt, som vem som helst kan köpa precis var som helst. Inga lagar och regler, man kan bara gå in på sin lokala ICA-motsvarighet och köpa Smith & Wesson bredvid välling-hyllan och sen peppra loss.

Människor med ideologier och värderingar dödar aldrig, men människor med vapen, ojojoj, vad de dödar.
Ni får gärna berätta sen, om jag var ute och cyklade.



2 kommentarer:

  1. Glöm inte att den som är väldigt pro HBT kan vara rädd för sina heterosexuella känslor dvs homofobi och heterofobi är frukt från samma träd.

    Ingår maskulina lesbiska kvinnor i gruppen män?

    SvaraRadera
  2. Glöm inte att den som är väldigt pro HBT kan vara rädd för sina heterosexuella känslor dvs homofobi och heterofobi är frukt från samma träd.

    Ingår maskulina lesbiska kvinnor i gruppen män?

    SvaraRadera