torsdag 9 juni 2016

I Sverige får man vad man vill - bara man ljuger och fejkar jäkligt bra. Dom korrekta dårarna har sålt ut landets heder på PKaltaret.

Bilden: Asylsökande barn bjudna på resa till Liseberg.

90 % av ensamkommande barn i Sverige tros vara vuxna och komma hit på falska premisser. Dom lär sig redan vid första kontakten med Sverige i Turkiet, att om dom för egen vinnings skull ska kunna ta sig till landet Guld-och-Gröna-Skogar, så måste dom fejka och spela att dom är da-da- barn. 

Sverige är alltså ett land som utmärker sig som snälla, givmilda och rika tanter och farbröder, som mår bäst om de nyanlända ljuger skjortan av dem. Vilket anseende att leva upp till. Vad tänker omvärlden om oss??

Nu beskriver däremot SR med huvudet på sne´ att de "överåriga" ser så gamla ut för att de kommer från en sån skoniongslös tillvaro..... 

Och att OM de nu råkar vara vuxna män, så känner dom sig tvingade av staten att ljuga för att få stanna i Sverige. Karlarna som berått lurar och bedrar sig till räkmackelivet, påstår alltså att det är dom som lider och känner sig kränkta. Att det är dom som är djupt förnedrade av att behöva låtsas. Dom skäms överjävligt över att "tvingas" ljuga om att vara småbarn när dom i själva verket är vuxna karlar. 

Ni vet landet Psycotica.

 SR.


9 kommentarer:

 1. Om några år åker de med PRO

  SvaraRadera
 2. Dessa barn verkar vara i Fridolins ålder.
  Hur ska jag nu tänka?
  Kvinnan som sitter längst ut till höger, verkar vara i samma ålder.Hon har nog inga problem med att få sänkt sin ålder.
  Våra politiker är ena dumma j-r som tror att svenska folket går på denna fint.

  SvaraRadera
 3. När vi väl en gång blir av med dem, jag skriver när och inte om då fler och fler hela tiden uppmärksammar vansinnet, ska vi leta upp de svenskar som hjälpte till att försätta oss i denna situation och straffa dem. Går det inte att fängsla dem för högförräderi får vi väl börja stigmatisera dem som de gjort mot andra.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Rätt! Börja med Rädda Barnen-tanten.

   Radera
 4. Hat är en vedervärdig, stark och destruktiv, känsla. Men jag hatar allt som har med hela fenomenet "ensamkommande" att göra. Astrött på att se alla dessa flinande socialkärtinar och gubbar. Astrött på att se dem fjäska o krypa för karlar som är uppenbart äldre än jag själv. Satans trött på alla skitar till gode män som kryper ännu mer för dessa otacksamma gratisätare. Skittrött på att dessa lögnare får en behandling som samtliga fattigpensionärer aldrig kommer att få. Ännu mer skittrött på att dessa lögnare drar runt på stan i stora kött-flockar skrikandes o gapandes. Bitter över alla konflikträdda fanskap till svenskar som med blicken nedsänkt kliver åt sidan när de kommer dragandes. Förbannad på handlingsförlamade, likgiltiga och dryga politiker som gullar med svinen. Ledsen över alla miljarder av våra skattepengar som inte borde slängas i detta skithål kallat "ensamkommande".

  Så trött på det.

  Jag flyttar inte på mig, har aldrig gjort det och kommer inte göra det.

  //Herr Banan

  SvaraRadera
 5. Herr Banan, jag delar alla dina åsikter, det var en underbar lättnad att läsa de väl valda ord som beskriver allt jag själv känner.

  SvaraRadera
 6. Politikerna piskar upp hatet hos svenska folket mot det som borde vara självklar empati.
  Missbruket av medmänsklighet får inte övergå till att ömka mördare och våldsverkare.
  Politikerna och PK folket är inte vuxna sina uppgifter.

  SvaraRadera
 7. Håller också med dig herr Banan. Varför ta in så många ensamkommande pojkar som enbart söker försörjning för sig o hela sina stora familjer. Är också skittrött på snart sagt allt som har med invandring o deras levnadssätt att göra. Deras krav är omättliga och när man får som man vill ökar kraven till oanade konsekvenser.Respekten för ordningen i samhället existerar inte.

  Det dräller horder av män i grupp på stan och är störiga. Hur dessa ska komma i vettigt arbete och integreras är svårt att begripa.Vilka företagare anställer? Vem vill ta risken att anklagas för diskriminering med stora belopp att betala till lättkränkta? Kristendomen är på väg ut och så kom en ny religion lämpligt in i vårt land. Tanken är att ta över hela världen och Europa står på tur.Fort har det gått, bland det första var att förbjuda skolavslutningar i kyrkan,införa halal. ta bort fläsk eller annan mat till invandrarna. Ta bort kors m.m. Men spöken på stan ska vi tåla och barnen blir rädda och det ska dom tåla.

  SvaraRadera
 8. Nån sa att detta är resultat när man ger kvinnor makten.
  Ja är en kvinna och ser det. Verkar som att alla kvinnor i politiken, stat och kommun och media har fått sina positioner via sängvägen. För någon kompetens ser och hör ja inte.
  Jag själv har fått visa min kompetens när ja jobbade, men det var i privata företag, ja just det, de som är skattebas till all denna galna ekonomin: ta från svenskar och ge till utlänningar och asylbaroner.

  SvaraRadera