onsdag 15 juni 2016

Face facts.

7 kommentarer:

  1. Muhammed,Stalin,Hitler!!

    SvaraRadera
  2. Fred blir det först då alla giriga är döda.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Knappast även om det mesta skiten västerlandet utsätts för idag beror på snöd vinning. Däremot så är drivkraften bakom våldet och dödandet inte girighet utan en korsning mellan fanatism och okunskap. Hittransporten av förövarna beror dock på girighet ibland flera grupper och de själva dras hit av vår vansinninga politik att släppa dem rakt in i välfärdssystemet tvärt emot vad flyktingkonventionen säger.

      Om kvinnor styrde världen skulle vi inte ha några krig, däremot skulle länder sluta prata med varandra. ;-)

      Radera
    2. Jag utgår från att du menar kvinnor som i kvinnor - inte extremfeminister.

      Radera
  3. Den värsta moderna massmördaren är Mao (150 miljoner), följd av Stalin (50 miljoner) och Hitler (11 - 17 miljoner) (uppskattade siffror). Jokern i sammanhanget är alltså Islam som jag tidigare flaggat för. Om siffrorna stämmer hade jag rätt i mina aningar. Bortsett från åren 1917 - 1976 där Islam hade en tillfällig svacka är det tveklöst så att han hållit tätposition under nästan 1400 år. Vore intressant att se underlaget till beräkningen och under vilka perioder de "excellerat".

    SvaraRadera
  4. Så länge de är kvar i sina hemländer och nackar varann är det OK för mig.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja precis så Anonym tycker även jag. Komma hit från andra sidan klotet och avsky vårt levnadssätt är fräckt och avskyvärt. Struntar blankt i deras s.k. religion som de senaste 10 åren hållit på att tjata sönder oss. Är inte ett dugg intresserad så dom borde åka till sina egna fanatiska länder och bråka där.

      Radera