onsdag 8 juni 2016

Dom får helt enkelt halshugga eller bomba solhelvetet.

Ingen i hela världen har väl lyckats missa världshärskarnas fastemånad, då muslimer fastar från soluppgång till solnedgång. Alltså ingen mat eller dryck så länge solen är uppe.

Men vad gäller här när Ramadan inträffar i ett land som inte är gjprt för muslimer, där  solen knappt hinner gå ner innan den går upp igen?
– "Det är ett problem. Vi oroar oss över hur vi ska kunna fasta när det är ljust under nästan hela dygnet. Hur ska vi klara oss om vi bara kan äta och dricka under 30-40 minuter.
Problemet har diskuterats på högsta nivå inom Sveriges imamråd, som i fjol besökte Kiruna för att titta på lösningar. En slutlig lösning kan dröja.


Sven-Erland Västros, FB:

- MP har blivit mer lätthanterliga i Migrations- och integrationspolitiken. De har t ex accepterat Ygemans krav att vi inte skall ändra på solens gång för att vara inkluderande

6 kommentarer:

 1. Mer lätthanterliga?
  De imploderar ju.
  Fler får gå.
  Fast, det förstås: kommer in bakvägen.
  Doktorinnan Romson är back again.
  Kul.
  Hoppas på clowneri i gammal förvirrad stil igen.
  Jungman Jansson

  SvaraRadera
  Svar
  1. Herr Jansson..jag föreslår svarta rullgardiner som muslimerna kan dra ner för sina fönster, sen kan det äta getkött och andra delikatesser.
   Romson.."som en gummiboll kommer jag tillbaks till dig"..jag trodde i min enfald att hon också satt i ett rum med svarta gardiner och rökte på och att vi skulle slippa hennes förvirrade uttalanden eller var ute med sin giftmålade båt.
   "Hon kom som ett yrväder en aprilafton med ett höganäskrus med en svångrem runt sin halsen"...fritt efter Strindbergs Hemsöborna...!!

   Stefan H

   Radera
  2. Om så utrustad: DRAG åt!
   Jungman Jansson

   Radera
 2. Den allsmäktiga och allvetande guden har inte bara missat solvarvets längd utan och också att det finns områden där solen inte går upp eller inte går ner under delar av året. Jag tycker att det föreligger skäl att reklamera sådana religioner eller åtminstone pröva dem i Marknadsdomstolen.

  SvaraRadera
 3. Vad är det som ligger bakom allt detta vurmande för en vidrig religion som Islam?
  Kan någon förklara detta?
  Röda vänstern är full av beundran för islamister å våldsverkare.
  Svea

  SvaraRadera
 4. Jessuss kan väl dra ner svarta rullgardiner och låtsas att det är natt. Varför fly från sina nattsvarta länder. Eller fasta dygnet runt här i Sverige o visa er vördnad. Problemet löst en gång för alla.

  SvaraRadera