tisdag 28 juni 2016

Den nya bilden av en kraftfull doer - statsminister Löfvén har börjat twittra. Eller....?

En viktig världsledare har kavlat upp skjortärmarna, runt sig i sin private-jet har han sin månghövdade stab. Men allt kretsar kring den mäktige mannen i mitten - det är han som med skarpt fokuserad blick, kontrollerat anlete och en kraftfullt pekande hand, nu presidentlikt annonserar att han ger sig ut i twittervärlden med sin välrenommerade retorik, eleganta engelska, och snabba ironi.

Jag undrar nyfiket vem av dem i staben som är spöktwittraren bakom Löfvén.

5 kommentarer:

 1. http://cornucopia.cornubot.se/2016/06/stefan-lofven-eu-behover-forbattras.html

  SvaraRadera
 2. Haha-ha, tack, jodå. det är grabben som styr FN nuförtiden, och som vill att britterna snabbt ska hosta upp sin plan B...

  SvaraRadera
 3. Löfven är stolt, Sverige valdes in i FN-s säkerhetsråd. Där ska vi föra fram svenska värderingar säger han. Då duger det att vara svensk, men gud nåde om en sverigedemokrat säger det. Det kanske är hur bra det gått med integrationen i Malmö Löfven ska ta upp. Peter Sutherland (FN-s ansvarige för migration) sa för några år sedan. "EU måste göra sitt bästa för att undergräva den etniska homogeniteten i sina medlemsstater". Då kanske det inte passar sig att komma dragandes med vad svenska vita gubbar tycker. Apropå etnisk homogenitet, heja Island.

  SvaraRadera
 4. "EU måste göra sitt bästa för att undergräva den etniska homogeniteten i sina medlemsstater" vem säger nåt så sinnessjukt, och agerar därefter!!! Detta kommer att stå i historieböckerna (om dom kommer att tillåtas i EU).

  SvaraRadera
 5. Bilden visa Jönsson-ligans konspirationsmöte.

  SvaraRadera