fredag 24 juni 2016

Cameron gör en reinfeldt, smyger ut med svansen mellan benen.

- So David Cameron who said "we must stay in the EU because we are not quitters" is quitting! Says it all really. 

9 kommentarer:

 1. David Cameron tillhör den beiga sörjan som många politiker tillhör. Han kunde inte motstå att hylla multikulti och HBTQ i sitt anförande. Vi får hoppas att Boris har lämpligare åsikter för ett konservativt parti. Jag undrar vad Winston hade tyckt om sina efterträdare?

  SvaraRadera
 2. Tummen ner för David Cameron.
  En loser!!!
  Go for Britain

  SvaraRadera
 3. En riktigt Glad Midsommar till dig Carina och alla bloggvännerna.

  Hoppas stenen rullar vidare och att fler länder inser att Hitlerstyret måste bort.

  Eu var rätt tänkt från början med spårade ur totalt. Massinvandring var det aldrig någon som pratade om.

  Reinfeldt må vrida sig hur surt som helst, EU slickare som han är.

  SvaraRadera
 4. Var skulla han ha svansen om inte mellan benen.

  SvaraRadera
 5. Chock och splittring är flitigt använda ord idag. Svensk media visar verkligen vilken propagandacentral dom är. Ser på Aktuellt där Maria Borelius och Katrine Marcal får för hundrade gången idag säga ur hemskt Brexit är, Margot Wallström tog naturligtvis upp rasistkortet. Det är ändå drygt 17 miljoner som tycker att man ska lämna EU. Märkligt att Norge fortfarande finns kvar som land. Hur kan detta ensamma land ha kunnat få ihop en fond på dryga 6000 miljarder, avkastningen från försäljning av olja och gas. Jag har följt rapporteringen hela dagen och inte ett ord om Norge och Schweiz. Svenska politiker och svenska journalister får väl göra en turne till Norge och Schweiz och uppfostra folket. Och hade dom bara fått leda kampanjen i England så hade säkert aldrig Brexit vunnit.

  SvaraRadera
 6. I love Brexit tralalalalaa,
  hoppas på Svexit tralalalalaa.
  Go for Britain

  SvaraRadera
 7. Slår på tv och får igen höra hur en kvinnlig reporter beskriva chocken i London. Man ska akta sig att fråga vad folket tycker, dom kan ju i värsta fall inte tycka som makten. Och det pågår ju tydligen en kampanj för att göra om folkomröstningen, tala om dåliga förlorare. Det här valet visar om inte annat, att media och politiker föraktar demokratin. Just nu tog reportern (Fanny, ett nytt "stjärnskott")upp krvet på att omröstningen görs om, hon sken upp som en sol.

  SvaraRadera
 8. Nu är dom glada på tv. Nu pratar dom snart bara om dom som kräver en ny folkomröstning. Vi kommer att få veta exakt hur många namnunderskrifter som finns. Sämre förlorare har aldrig skådats. Vad värre är, föraktet för demokratin är monumentalt.

  SvaraRadera