fredag 24 juni 2016

Britterna är befriade från EU-totalitarismen.

Glädjen i mitt hjärta svallar över, jag ser en strimma av hopp att Europa han segra över dom maktfullkomliga kalifatdårarna!

Typisk svensk surt-sa-räven-kommentar denna folkets glädjens dag av Annie Lööf: -"Det är en sorg."

12 kommentarer:

 1. Fattar inte Lööf, Batra med flera att dom i sina kommentarer avslöjar sig å det grövsta. Dom får nog välja sig ett nytt folk, ett folk som lyder politikerna. Alla är chockade, enligt hon som rapporterar från London även dom som vunnit. Undrar om norrmännen känner igen sig, alla där borde ju varit chockade i decennier vid det här laget.

  SvaraRadera
 2. Löfven håller tal just nu, vilket svammel. Ordning och reda ska det vara säger han, låter bekant.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Löfvén är så i busken, han står och talar i domedagstermer som om vi är i tredje världskriget redan - för att en majoritet i ett val har segrat....????

   Radera
 3. Äntligen.
  En Folkets spark i arslet på maktgalna politiker som alltid anser sig veta bäst. (och som mest månar om sina EU-löner)
  Lyssnar på P1, dom är ju extatiskt upphetsade!
  Varför? För att folket inte tyckte som de styrande och övriga maktetablissemanget??

  SvaraRadera
 4. Så många krösamajor som jag sett nu idag trodde jag inte fanns. Tala om vinklad rapportering, det var ju ändå fler som ville lämna EU än dom som ville vara kvar. Idag har verkligen sjuklöverns politiker och vår media visat att dom är antidemokrater.

  SvaraRadera
 5. Well done Britain!
  I dag skall vi fira!
  Lycka,lycka,lycka.

  SvaraRadera
 6. Nu fick politikerna i sjuan för första gången på åratal en tankeställare. En spark därbak skulle dom ha för sitt vanstyrande av landet. Sen deras äckliga smutskastning av SD och deras väljare.
  Mobbare av rang, skamligt och ohederligt beteende.


  Vad har dom gett oss som är bra? Ingenting alls bara elände.

  SvaraRadera
 7. Under lång tid har ordet utmaningar varit flitigt använt av politiker och svensk media. Nu är det ordet chock. Vet inte hur många ggr jag hört det idag, verkar vara många som behöver uppsöka vården. Det verkar farligt att låta folket vara med och bestämma, då blir journalister och politiker chockade, i varje fall om folket är olydiga.

  SvaraRadera
 8. Nu kommer vi att få se ett EU som närmar sig Ryssland. För både Tyskland och Frankrike har velat normalisra kontakterna med Ryssland, men England har stretat emot. Men största vinsten med Brexit är att Amerikas (USA) inflytande i EU kommer att minska drastiskt och det tackar vi det engelska folket för.

  SvaraRadera
 9. Engelska folket har gjort ett mycket bra val!
  Till alla gnällspikar/släng er i väggen!
  Brexit Yes!!

  SvaraRadera
 10. Ser på tv-s bevakningen av Brexit. Hörde just reportern säga att det är många av dom som röstat för att lämna som vaknat med en baksmälla, dom visste ju inte vad eu var. Här framställs dom som röstade för att lämna som dumskallar. Dt är inte klokt vilken vinklad bevakning svensk media har, Brexit har verkligen visat deras rätta antidemokratiska ansikte. Jag som inte visste mycket om Skottland får nu veta väldigt mycket, dom röstade ju för att stanna kvar. Vore trevligt om man frågade norrmännen hur det är att inte vara med i EU. Med tanke på vilka skräckscenarior som nu målas upp för britterna så är det ju märkligt att Norge ens finns kvar som land. Fyyyyy för svensk media!!!!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Svensk media och svenska politiker är själva sinnebilden av människoförakt och usla förlorare. Jag hade väntat mig en allmän spya över valsegrarna, men den tsunami av gemensamt hat mot alla som gillar olika var värre än jag kunnat drömma om.

   Radera