söndag 8 maj 2016

Svenska folk, vi är as-lurade. Revolt. NU.-"Den svenska staten är stor och tar ut sin betydande medlemsavgift för att garantera vår välfärd i form av sjukvård, skola, försvar, rättsväsende och polisväsende. Att den fullgör dessa uppgifter är nödvändigt för att upprätthålla skattemoralen. Frågan är om den fortfarande gör det.

Barn och ungdomar får en utbildning som inte håller internationell standard. Polisen retirerar och säger att det kan vara klokt att kvinnor håller sig hemma under dygnets mörka timmar. Försvaret kan inte garantera rikets säkerhet under mer än några dagar. Sveriges gränser har blivit porösa.

 Sjuka far illa i växande köer i väntan på vård; många människor har inte längre råd att gå till tandläkaren eller skaffa nya glasögon.

Vardagsbrott som stölder beivras knappast längre. Om mot förmodan en inbrottstjuv eller biltjuv faktiskt haffas är han snart tillbaka ute på gatan. Det är lätt att begripa att många poliser känner sig demoraliserade för vad tjänar det till att ens försöka göra ett bra jobb? 

I ett sådant läge måste man fundera på om staten verkligen uppfyller sin del av avtalet med oss skattebetalare.
I den situation som råder i Sverige är det inte så konstigt att det politiska landskapet håller på att radikalt och drastiskt förändras. Allt fler känner att de har blivit lurade, att de inte längre får de varor och tjänster som de trodde att de redan hade betalat via skattsedeln."

SDS

3 kommentarer:

  1. Vi har korrupta politiker som styr landet.
    De flesta av våra skattepengar hamnar i de styrandes fickor.
    Detta går att ändra på.
    RÖSTA INTE FRAM BEDRAGARNA!

    SvaraRadera