tisdag 24 maj 2016

Känslomässigt störda vänstermänniskor.


SR rapporterar att bakgrunden till oroligheterna i Tensta är att"kriminella är missnöjda med polisens aktiviteter i området den senaste veckan", säger boende i Tensta– "Ungdomarna är förbannade eftersom man har gripit en kille, gjort razzia hos honom och tagit föräldrarna till arrest. Därför är de förbannade, de frågar varför de tar hela familjen."

 Undrar om somalier är vana från Somalia att ha tolkingsföreträde mot polis och lag?

Tänkte på detta när jag i förmiddags lyssnade på Ring P1 på när jag satt på cykeln. Det brukar kicka upp adrenalinet, inte så mycket dom med alldeles för mycket tid som ringer in. Men cyklopevänstrarna i studion - dom som sitter och inte ens försöker låtsas att de är neutrala och opartiska, dom är bra på att egga upp.

Idag ringde en pensionär som kommit på hur man ska komma till rätta med stenkastaranarkisterna i reinfeldtsghettona. Han hade nämligen sett en brandbil på Arlanda, med en vattenkanon på taket, syftet med vattenkanonen är såklart för brand på flygplatsen och eftersläckning. Men nu tyckte pensionären att detta vore ett bra sätt mot dom laglösa - att spruta fullt ös tills dom coolar ner sig. 

Man nästan hörde när den sömniga och loja programledaren plötsligt flög som en sputnik ur sin dammiga rullfåtölj vid radiomicken. Ögonen utspärrade, håret på ända och rösten i falsett:- "VAAA?!???!! Menar du att man skulle spruta vatten på dom utsatta??!!??? Förstår du hur det skulle kännas?!?? Förstår du hur provocerande detta skulle upplevas!!??! Om nån skulle spola vatten på mig skulle jag bli vansinnigt arg! Så kan man inte behandla människor." 

Hatvänstermänniskorna utmärker sig genom sin absoluta oförmåga att sätta sig in i alla andra människors lidande, endast dom som det för tillfället  är korrekt att medömka.

Inte de oskyldiga yrkesmännen som blir utsatta för ligisthatet och de våldsamma stenarna, och inte för de oskyldiga som förlorar familjens bil i bränder och som tvingas leva i skräck i ett fullkomligt normlöst gangstervälde. 

Mot dessa är statsradions vänstermänniskor märkligt nog totalt iskalla av känslokyla.


2 kommentarer:

 1. Det är käpprätt åt h-e, har dom inte hört talas om knark. Gängrivaliteten (gängen besår ju i huvudsak av invandrare) i G-borg och Malmö är ju krig om revir för försäljning av knark. Det är klart att dom inte vill ha polisiär närvaro, om det nu inte bara är kaffebjudning.

  SvaraRadera
 2. Teodorescu i GP skriver bra-som vanligt- om "fega ledare skapat problemen".
  Så sant.
  Vettlöst att detta får hålla på.
  Jungman Jansson

  SvaraRadera