torsdag 26 maj 2016

Islam är en aggression mot oss alla.När polisens insatsstyrka grep mannen i 25-årsåldern berättade han att han dödat en person. I en villa i idylliska Hamburgsund hittades mannens chef.
– Motivet till gärningen är komplext. Det finns indikationer på att gärningen varit religiöst motiverad. Den 26-årige mannen har upplevt att han blivit kränkt i sin religiösa tro av arbetsgivaren och att han av den anledningen dödat honom.

Det är begrepp som "jihad", "mojahedin" och "Allah Ahkbar". Jag menar att det finns en koppling med tanke på vad som har hänt. Klottret på väggen i bostaden bestod i att den misstänkte ska ha skrivit "Allah Ahkbar", men åklagaren är tydlig med att det inte finns några terroristindikationer.


Till en början var det misstänkta mordet en stor gåta eftersom polisen inte hade en identitet på den misstänkte. Interpol kopplades då in för att man skulle samarbeta med polisen i hans hemland.– Han har ett pass och där står en identitet. Men det kortet är inte så likt med hur han ser ut.Den misstänkte ska också ha använt sig av ett antal olika namn i olika sammanhang.

3 kommentarer:

 1. Anställer man en Ahkbar, får man halsen avskuren om inte Ahkbar får bestämma.
  Allan

  SvaraRadera
 2. "Komplext"?
  Snarare mycket enkelt. Offret hade enligt förövaren "fel religion", alltså måste han enligt förövarens egna religiösa uppfattning, dö..
  Rättegången bör vara avklarad på en kvart..

  SvaraRadera
 3. Allt med muslimer har terrorkopplingar.

  /Kravlöshet, nutidens melodi.

  SvaraRadera