onsdag 25 maj 2016

Europa måste vakna och lämna EU.

Över hela Europa råder stort förakt och misstro mot mainstream politiska partier. Vänstern är så insyltade i sina egna kollektiva och korrupta räkmackor, att fattningsförmågan inte räcker till för att begripa skillnaden mellan sina egna överdåd och vanliga människors liv.Dom specialiserar sig på att predika, skriva folk på näsan, bli kränkta och uppträda som blådårar, dom verkar t.o.m blinda för att arbetande människor flyr dem i skräck.


De som kallas "far right", men inte är annat än normalt sunda och kloka politiker, vinner terräng. Men tydligast är ändå motviljan mot det politiska EUetablissemanget. 

Österike, Italien, Frankrike, Sverige, Danmark, Finland, Spanien, Tyskland, Grekland, Polen, Ungern, Belgien, Holland har alla starka partier som försöker vrida diktaturvapnet ur händerna på politiskt korrekta regeringar.


8 kommentarer:

 1. "Far right" är väl som sossarna under Erlander. Det är det politiska spektrat som girat kraftigt till vänster sedan 1968, ivrigt påhejade av amerikanska oligarker och annat löskefolk.

  SvaraRadera
 2. EU har inte gagnat oss vanliga svenskar på något sätt, kaos råder i hela landet. Diktaturens hantlangare gynnar bara sig själva och bryr sig inte ett smack om den lilla människan.

  Kriminella som våldtar, mördar och lever rövare. Muslimrädda,flata politiker struntar i problemen,så livrädda att dom måste omge sig med flera livvakter.

  Snacket om människors lika värde är bara nys.
  Nollan Löfven gör det lätt för sig och skickar fram Ygeman titt som tätt.  SvaraRadera
  Svar
  1. I ärlighetens namn: jo, lite!
   Vi fick EU bidrag när vi hade gården.
   Det är lättare att få jobb i EU
   Lättare att passera gränser utan kontroll och Euron gör att man inte behöver räkna ut sin reskassa i olika valutor och förutse vilka belopp som kan bli aktuella.
   Dessutom inga frontlinjer med skjutgalna på ömse sidor.
   Allt är ju inte sämre, trots allt.
   Jungman Jansson

   Radera
  2. Vilka jobb, vilka EU bidrag? Med Euron höjdes priserna men inte pensionerna.Att du fick bidrag till gården var väl bra för dig Jungman.

   Det var lätt att passera gränser förr också. Även nu garderar vi oss med pass.

   Min gode Jungman nu är du på en cykeltur med ögonbindel. Det skjuts ju mer än någonsin i Sverige,allt är sämre. Fattar inte hur du resonerar.

   Radera
  3. Bästa Elisabeth, jag avsåg 1914-1918 speciellt.
   Normandie 1944.
   Lite annat skjutande.
   Jo, jag läser ju om no-go zoner och försöker hålla mig borta...
   Jungman Jansson

   Radera
 3. Men Jungman det handlar om idag hur Sverige ser ut.
  EU är överstatligt och vill styra Medlemsländerna med järnhand

  Nån ny Hitler eller Saddam kan bli effekten när de nuvarande gubbarna försvinner. Vi ska passa oss väldigt noga, vårt land var hyfsat innan andra halvans jordklot började rulla över oss.
  Hemska saker läser man varje dag och jag är jätteorolig för mina barn och mina barnbarn.

  Stadsbilden med alla fyllon, knarkare,tiggare och fattigfolket är ingen skön syn.

  Tänk om alla människor i ett land skulle ha det någorlunda gott skulle alla kunna njuta av livets goda. Men som många sagt tidigare, alla måste bidra.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag: tydligen egoist.
   Gömmer oss i Trögden där i stort sett ingen kan hitta oss.
   Eller på ön.
   Tryggt med vattengrav runt om...
   Jo, visst håller jag med dig.
   Och lik förbenat har jag integett upp hoppet att det skall vända1
   Gör du sammaledes!

   Jungman Jansson

   Radera
  2. Försöker också hoppas på ett bättre liv Sverige. Men Jungman, jag tror dock att det är försent. Ö-livet är härligt och ger andrum i denna oroliga värld.

   Radera