fredag 27 maj 2016

Anders Lindberg är horror-pop-up i Sveriges största freakshow Opinion Live.
26 maj 22.00Opinion Live

Innehållet igår: "Flyktingbarnen blev hänvisade till en annan skolentré efter protester från föräldrar." "Dominans, underkastelse och piskor. Är det en sextrend eller en läggning?"

Två programledare turas om att leverera värdelöst PKhyckleri på absolut lägsta nivå i SVT Opinion Live. Det är en extremt billig exploatering av människor som aldrig borde ha tackat ja till medverkan. Låtsasdebatterna ska ytligt ge sken av opartiskhet, men med minspel och kroppsspråk kan man ändå tydligt visa sin lydighet till arbetsgivaren. Allt går ut på att hetsa åsiktsmotståndarna att visa intolerans, att trycka ner varandra, tappa kontrollen, spy invektiv och malapropismer och flina skenheligt.

De inbjudna antagonisterna är väl valda, en måste vara SD, eller en person som faktiskt tror att vänsterns heliga "värdegrund" kan vara mer än vit eller svart. Fast insiktsfulla argument gills inte alls - antingen är du med programledarna eller inte.
Publiken är ofta unga antivita, expoextrema som ger jublande ovationer om en icke-vänster får ett slag under bältet. De har möjligen lockats dit med medlemskap i MP och fri öl.

I andra hörnan har vi Anders Lindberg i sin blåa skjorta, hans agenda är välbekant, och trots att hans skriverier har motbevisats av verkligheten i ett par decennier nu, så står han där på statsTV och fäktas ursinnigt mot väderkvarnarna.

Man får vara tacksam för att gästerna inte klär av sig nakna och börjar slåss. 

Den här typen av trash-TV lade man av med i USA för 20 år, det är rent ohälsosamt att titta på.

2 kommentarer:

  1. Min toleransnivå är också nådd.Sverige var ett bra land att leva i, innan muslimernas fula tryne började sticka fram.
    Våra regler gäller i vårt land punkt å slut.
    Skolavslutning i körka de e bra!

    SvaraRadera
  2. Ja man blir så trött på skiten "opinion" är om möjligt ännu sämre än "debatt".Tänk att det i en "demokrati"inte ska finnas ett enda forum för rak o opartisk debatt i licensfinansierad tv,,har ju hoppats det skulle vända snart men idiotin skruvas bara opp...

    SvaraRadera