söndag 3 april 2016

SVTs besatthet av att göra sin agendapolitik till underhållning. Och Måns Zelmerlöw som flyger lide grann från ovan.I år förespås eurovisionfinalen i Stockholm att bli samtidens största politiska statement. 

Temat på vinnarscenen i Sverige blir "Come Togeteher" och kommer att fokusera på SVTs och kändiselitens uppfattning om det som dom kallar "flykting"krisen.

“ Det är viktigare än nånsin att vi förenas ( -  i fler parallella utanförskap -) än nånsin. Och det är bokstavligen vad vi gör i eurovision, säger Måns Zelmerlöw, “Vi vill sätta fokus: allting annat vore att stoppa huvudet i sanden"

Sångaren kritiserade nyligen Sveriges nya gränskontroller-" Vi har stängt våra gränser nu, så vi har inte så mycket att vara stolta över."
Tittarna förväntas också "bli mycket berörda av en tanke-provocerande dansföreställning, som är ämnad att dra uppmärksamhet till krisen." 

Själv tappar jag respekt för alla ja-sägande lismare som tror sig kunna analysera samhällsfenomen, ekonomi eller politik, för att SVT har satt ett manus i händerna på dom.  

Respekten kommer resten av Europa också att tappa inför denna jobbigt besserwissriga svenska uppvisning av statspropaganda.

independent

Detta förtjänar att för evigt understrykas, i ett land dit vuxna män folkvandrar för ekonomisk försörjning:
- Varje dag dör 16 000 barn under fem år i världen. Nästan hälften dör redan under sin första månad i livet. En hel miljon barn dör redan under sin första dag i livet. De flesta dör av sjukdomar som går att förebygga som lunginflammation, diarré och malaria. Undernäring och brist på rent vatten och sanitet bidrar till mer än hälften av dödsfallen.

4 kommentarer:

 1. Stängda gränser säger Måns Z. På Migrationsverkets egen sida kan man läsa att det under dom senaste sju dagarna är 377 som sökt asyl, och att av dom är 210 från övriga länder (vilka dom nu då är).Undrar vad Måns Z menar med att det är stängt.

  SvaraRadera
 2. Han ska kolla vad det står i svt-s manus!

  SvaraRadera
 3. Sverige har inga stängda gränser!Vi har svängdörrar!Ut å in precis som det behagar alla kriminella å våldsverkare.
  Likt Nordkoreas befolkning sjunger fega svenskar
  med i kommunisternas förtryckande sångkör.

  SvaraRadera
 4. Saudiernas mål är att Europa ska ta emot muslimer. Syftet vet alla vi som har insikt.Godtrogna vet inte och förstår inte att hela EU är på väg att islamiseras. Kyrkan fattar inte heller utan tror på godheten. Vem kommer att ryka först den dagen då islam helt tagit över. Kriget pågår på gatorna i London mellan kristna och muslimer som avskyr varandra. Mellan dessa parter blir det aldrig fred
  eller vänskap eftersom kristna ses som otrogna. Tyvärr, men detta är sanningen och ingenting annat
  än sanningen.

  SvaraRadera