måndag 18 april 2016

Sveriges islamisering inställd idag, på grund av tekniskt missöde.

Återkommer med nya krafter imorgon.


Sedan några år tillbaka har Turkiet riktat in sig på att knyta utvandrade turkiska medborgare närmare staten. Genom att stötta dem till framgång och höga positioner i samhället hoppas de kunna dra fördel av dem. De kan påverka andra länders inställning till Turkiet. Till exempel i frågan om EU-medlemskap.


Sveriges bostadsminister Mehmet Kaplan (MP) har under flera år haft mycket tät kontakt med en person som jobbar för den turkiska regimen. 

Det är juni 2013. Platsen är Turkiets huvudstad Ankara. I en fin konferenssal har speciellt utvalda personer från olika delar av världen kallats samman. På scen står det styrande partiet AKP:s ledare Recep Tayyip Erdoğan.

På fjärde stolsraden från Erdoğan sitter en svensk, han heter Rafet Candemir och är miljöpartist från Skärholmen i Stockholm. Han är utvald av den turkiska staten till att vara Sveriges representant i det råd som då precis bildats.

Mötet är en viktig del i den nya utrikespolitik som Turkiet antagit. Forskare beskriver det som en förändrad strategi.


7 kommentarer:

 1. Svenskarna ingår numera i den Turkiska befolkningen.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Och Merkels Tyskland. Det blir krig.

   Radera
  2. Vi lär iaf betala pensioner/bidrag till en ansenlig del av folket som "rest/pensionerat sig" i hemlandet, sannolik både levande och en hel del döda. Ingen kontroll lär ju ske från svensk sida.

   Radera
 2. Olyckorna avlöser varandra i norra Europa.
  I Berlin samlas idag alla högdjuren inom CDU,för att dryfta hur de skall komma ur sin dalande trend hos sina väljare.
  AfD (som motsvarar SD) ökar dagligen,och t.o.m. tysk press har börjat bli oroliga för en kommande "spaltning bland befolkningen" !
  Samtidigt lämnar islamisten och turkarnas 007-Bond,sin svenska ministerpost....
  Hua vilken svart dag för Erdogan,Merkel och hela skiten i EU-toppen

  SvaraRadera
 3. EU har blivit en cancersvulst!
  Måste bort!

  SvaraRadera
  Svar
  1. ja så sant och sprider metastaser som folk upptäcker för sent. Loppet är kört. Vad har EU gett till Sverige förutom en massinvandring som vi aldrig sett tidigare. Fjäskande tafatta politiker har vi i överskott
   som inte lyssnar på majoriteten av svenskarna.
   Människor i gemen vet inte mycket om islam trots att vi dagligen hjärntvättas med den ideologin. Pytt i datta vad svårt att fatta.

   Radera
 4. Är det Ruinfeldt som kalifen talar åt?

  SvaraRadera