måndag 18 april 2016

Romson och Fridolin mellan raderna.


- "Den samlade bedömningen" är bara BS och Löfvénsvammel, Kaplan. Du vet hur påstridig och aggressiv han kan va privat. Nää, vi är inte alls eniga med Löfvén, det säger vi bara för att behålla makten över Sverige i ett järngrepp. 

Tvärtom, Åsa och jag älskar dig. Vi har alltid trott på varenda ord du slagit i oss. Och vi försökte verkligen täcka upp för dig och islamisterna, antisemiterna och turkregimen. Du säger rakt ut idag att du själv vet vad du står för, vi vet också vad du står för - osis bara att det skulle komma ut.

Men du får massor med pengar nu, blir politisk martyr, och snart kommer du tillbaka som Sveriges första muslimske statsminister - om vi får bestämma. 

För alltid/dina bästa vänner Åsa och Gustav.


8 kommentarer:

 1. Nja,på Petterssons blogg firas det nu med en välkänd tysk karnevalssång.Kan inte översätta texten åt er,men försäkrar att den passar in för dagen:
  https://www.youtube.com/watch?v=KsKvAxrAAto

  SvaraRadera
 2. So ein Tag..! Ja, det ska firas!!

  SvaraRadera
 3. Synd att han inte tog med sig Romson och Fridolin
  sz

  SvaraRadera
 4. Fridolin tycker att Kaplan är den starkaste och modigaste antirasisten han träffat. Menar Fridolin att Kaplan var modig som vågade vara på samma middag som Grå vargarna.

  SvaraRadera
 5. Jag tycker att de svenskar som inte valt denna rasist,nazist,kommunist,socialist,feminist,islamist,ist,ist regering vågar stanna kvar i landet.Det kallar jag mod.

  SvaraRadera
 6. Romson & Fridolin är inte vuxna sin uppgift.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Snorungar som tror sig veta bäst. Synd att dom inte avgick också.

   Radera
 7. Nu har Kaplan sett hur det fungerar i Sveriges riksdag och regering Kan tänkas att muslimerna snart startar ett eget parti med Kaplan som ledare. Den mannen är livsfarlig för Sverige. Är det någon som vet vart islamisten Waberi tagit vägen? Är han kvar i moderaterna månne? Går inte att googla fram.

  SvaraRadera