måndag 18 april 2016

Ridå för en av regeringens islamister.

Ridå för dagens lilla föreställning, då två språkrör gjorde sig till hovnarrar och kysste fötterna på en minister som har påkommits med dold agenda när det gäller nazism, islamism, homofobi och kvinnoförtryck.

SVT, SR, TV4, DN, expressen, och aftonbladet har haft fullt upp med att dölja islamiseringen för svenska folket, medan signaturen Vimur, flashback, redan 2014 hade svart på vitt, det som Åsa och Gustav vördsamt och sinnessjukt förnekar till och med en dag som denna.

  

"Vimur": För att förstå vidden av hur islamisterna infiltrerar MP måste man känna till de två lobbyorganisationerna UETD och YTB, som lyder direkt under det turkiska premiärministeriet och finansieras av det regerande islamistpartiet AKP.
De båda organisationerna har som uttalat mål att uppmuntra utvandrade turkar att engagera sig politiskt i sina värdländer.

Citat:To accompany the previous three aims, the YTB is to assist organisations of people from Turkey abroad in their efforts to gain political participation in their countries of residence and to help them to intensify their relations to Turkey.
http://www.swp-berlin.org/fileadmin/...4_RP10_adn.pdf Länk dold 2016.


Den ovannämnde Rafet Candemir, som verkar samarbeta med Mehmet Kaplan bl.a. i samband med välgörenhetsevent för Syrien, arbetar hårt för att uppnå det målet. Candemir är anlitad av YTB och har en egen profil på organisationens hemsida där det framgår att han arbetar mot "islamofobi", engagerar sig i alkoholfrågor och har ägnat sig åt lobbyverksamhet som volontär i olika organisationer under åtta år i Sverige.
Länk.


2013 reste Kaplan och Candemir till Turkiet tillsammans och besökte både parlamentet och olika föreningar. Länk.
Det visar sig att Candemir dessutom själv är miljöpartist och har suttit i Skärholmens stadsdelsnämnd.
https://mpstockholm.easyvote.se/user...how/users/1936 Länk dold 2016.


Men inte nog med det. När Yasri Khan, (Kaplans protegé som besökte AKPs valkampanj i Istanbul med representanter från SUM), kandiderade till riksdagsvalet lobbade han samtidigt för partikollegan Mehmet Coksürer som kandiderade till kommunfullmäktige.
https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theater Länk dold 2016.


I en turkisk artikel beskrivs frontfigurerna för AKPs lobbyorganisationer i Sverige och Coksürer utmålas som en ledargestalt inom UETD i Sverige tillsammans med Tumturk, utvecklingschefen på Ibn Rushd. Enligt artikeln ser inte Tumturk någon anledning till att dölja att UETD är en politisk lobbyorganisation för AKP.
http://www.bestanuce1.com/haber/3476...leyecek&dil=tr Länk dold 2016.


Här ger Mehmet Coksürer själv högsta betyg till UETD i Holland.https://www.facebook.com/mehmet.coks...28125060571049 Länk dold 2016.
Coksürer är numera ledamot i Grund- och förskolenämnden i Haninge Kommun för Miljöpartiet, vilket är intressant eftersom UETD just nu prioriterar etablerande av förskolor i den turkiska diasporans värdländer.

Här är en bild på Mehmet Kaplan och Coksürer när de ber tillsammans i Haninge moské.
Citat:Yesiler partisi bakanlarinda Mehmet Kaplan ile yesiler partisi haninge genel baskani mehmet coksurer ile cuma namazi cikisi.MP s minister Mehmet Kaplan och MP s gruppledare i haninge Mehmet Coksurerhttps://www.facebook.com/photo.php?f...type=3&theater Länk dold 2016.


En annan miljöpartistisk kandidat som Khan lobbade för är Derya Uzel Senir. Här minglar hon på ett möte med representanter från AKP och svenska UETD.http://www.kuluhaber.net/haber_detay...soma-icin-bass. Länk dold 2016.


Och här demonstrerar Senir med ovannämnda Uiguriska utbildningsföreningen.https://www.facebook.com/photo.php?f...type=3&theater . Länk dold 2016.
Senir sitter bl.a. i Spånga-Tensta stadsdelsnämnd för Miljöpartiet. Länk.


I Sverige vet i princip ingen vad UETD är och särskilt inte att det är en institution styrd och finansierad av AKP. I Tyskland däremot har UETD utmärkt sig genom att t.ex. protestera mot Mohammed-karikatyrer i tyska tidningar och sitt samarbete med den extrema antisemitiska 'välgörenhetsorganisationen' IHH som deltog i Ship to Gaza men som Kaplan påstår sig knappt känna till, (trots att han verkar ha arrangerat möten med representanter för IHH i Sveriges riksdag).UETD om Mohammed-karikatyrerna:
Citat:"It is not the point of a free press to insult the religious sensibilities of nearly 3 million Muslims in Germany with provocations of this kind," Abdullah Emil, general secretary of the Union of European Turkish Democrats (UETD), said. Länk.


I Österrike var UETD inblandat i en medial skandal med antisemitiska och terrorapologetiska förtecken.

Låter det bekant?
Så långt har jag alltså i Kaplans närmaste krets hittat tre Miljöpartister med kopplingar till AKPs lobbyorganisationer vilka dessutom samarbetar sinsemellan:Rafet Candemir - YTBMehmet Coksürer - UETDDerya Uzel Senir - UETDUETD har för övrigt satsat på välfärd för turkar i diasporan, inklusive sjukvårdsinrättningar. 

Kanske var det liknande insatser som Nalin Pekgül syftade på när hon konstaterade att Kaplan antagligen vill ha särskilda vårdcentraler för muslimer. Det är alltså ingen överdrift utan en realitet i UETDs regi.
__________________

5 kommentarer:

 1. Ett stort honnör till "Vimur",som verkligen är hemmastadd,hur den Turkiska totalitära staten regeras. Skall vi gissa på,att "Vimur" är en av den hatade delen anatolier eller kurder,som tvingats i landsflykt ?

  SvaraRadera
 2. Vinur hade säkert mycket starka skäl att avslöja sitt insiderkunnande för alla svenska nötter.

  SvaraRadera
 3. Ärkenöten själv samarbetar med MP!
  Mycket allvarlig läsning.

  SvaraRadera
 4. Har landat för drygt en timme sedan, var två roten för spaning över Östersjön, vi skämtade om att vi numera måste vara uppmärksamma, inte för ryssarna utan risken att Erdoğan skulle skicka två roten för att markera hans missnöje över att Mehmet Kaplan avslöjats...!!
  Och Carina...som vanligt lysande skrivet...applåd.

  Stefan H

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tacka Vinur ;-) Och håller med dig, Stefan, jag tvekar inte om var attacken och hatat kommer från, om än förklätt fjäskande lögner.

   Radera