torsdag 7 april 2016

Rasistutpekade Lena Adelsohn Liljeroth fjättrad av Postkodlotteriet?


Från en FB-uppdatering:-Postkodmiljonären är en pyramidspelsorganisation som värnar om det biståndsindustriella komplexet. Av deras 3,500,000,000 kronor i intäkter gick 29% till "driftskostnader". En miljard kronor. 1,000,000. 40% till vinster. Resten till välgörenhet."

SvD idag: ´Den förste mars utsågs Sveriges förre kultur- och idrottsminister Lena Adelsohn Liljeroth till styrelseordförande för lotteriets idrottsstiftelse. 

Tre veckor senare "framkom det" i DN, att Lena Adelsohn Liljeroth tycker att svenska medier mörkar fakta om invandring. Hon uppgav också att hon själv går in på den "rasistiska" sajten Avpixlat "för att läsa vad den skriver om nationaliteten på de som begår brott".(Vrål-lögn av SvD. LAL har aldrig uttalat detta som anledning till att läsa avpixlat - skämmes  usla SvD, min anmärkning).

 Dessa två saker som är de mest förbjudna i de svenska gamla mediernas klaustrofobiska åsiktskorridor, sägs ha väckt kritik bland de anställda på Postkodlotteriet.......... Lotteriet, genom Nova Medias managing director Anders Årbrandt, och Lena Adelsohn Liljeroth tvingades ha ett krismöte´

Min kommentar:  Efter inkvisitionen får LAL behålla posten.

Betyder det att LAL tvingats gå ed på att hon aldrig mer kommer att utnyttja sina lagstadgade yttrandefrihetsrättigheter, i landet Sverige?

1 kommentar:

  1. Ynkligt av en Moderat men vad annat var att vänta!?
    I Sverige får endast kommunisterna ha en egen åsikt vi andra hudflängs och förföljs av mobben.
    Stå på er alla Sverigevänner!

    SvaraRadera