tisdag 5 april 2016

På riktigt orolig för Pascalidou.Vem ska anställa henne och Täppas sen när deras kalkylerande vänstermecenater sen länge har bytts ut?

Anela Murguz på twitter: När man ska filma en dokumentär om tiggare men är egocentrerad:
-"I programmet är det romerna och deras berättelser som står i centrum, något som Pascalidou tycker är viktigt."

8 kommentarer:

 1. Pascalidou borde skämmas, svenska folket har ställt upp för henne.Utbildning, mat, tak över huvudet som tack spottar hon oss i ansiktet med sin kommunistpolitik.

  SvaraRadera
 2. Hon retar upp folk i ring P1. Lyssnar aldrig när hon är programledare. Varför åker inte denna missnöjda kvinna tillbaka till hemlandet. Pågår inget krig där. Tror inte många skulle sakna henne, en fjärt i rymden.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hur kan du veta att hon retar upp folk då du inte lyssnar vilket innebär att du inte vet vad som diskuteras i programmet?

   Radera
  2. Anonym, jag har lyssnat och sett denna människa och tycker inte hon är representativ. Arrogant samt tillgjord röst.
   Varför tar hon inte sitt pick o pack och drar till Grekland. Verkar missnöjd med det mesta i vårt land Du Anonym är här inne och försöker också reta upp folk,roar dig säkert. Ha Ha....

   Radera
 3. Man har tagit en ljushyad Europé och gjort till taleskvinna för alla mörkhyade i Sverige. Hur kommer det sig? Då vill vi andra vita européer också få vara oförskämd få kränka "svenskar".

  SvaraRadera
 4. Man lyssna på ett program och bildar sig då en uppfattning om det samma.
  Visar det sig att programmet är dynga,lyssnar man aldrig mer på det.
  Man kan då uttala sig om den värdelösa programledaren.
  Man lyssnar aldrig mer på den oförskämda människan igen!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Intressant resonemang. Om en sak har inträffat en gång kan det inte inträffa igen. Har man brutit armen en gång kan det inte inträffa igen (jag har tyvärr drabbats av motsatsen). Har man bötfällts för fortköring en gång kan det inte inträffa igen (jag har tyvärr drabbats av motsatsen). De enda saker jag känner till är att man föds bara en gång och man dör bara en gång.

   Radera
  2. Men anonym tycks ju vissa vara förjämnan...
   Jungman Jansson

   Radera