fredag 29 april 2016

Opinion Live, SVT, ett program för generation dum-dum.

Ett program där två XXSprogramledare i XXLkostym, tänjer på idiotins dolda och minst uppskattade värderingar och säger korkade saker.

Programmet lanserade senast gryningspyromanen i Ystad, som den nye mordbrännargäckaren som nu - TADA - återvänder från fängelset! 

Ojojojoj, vad ska han hitta på nu? Vilka värdefulla kulturminnesmärkesbyggnader och människor ska han drabba med sina finurliga personliga avsändare där bland askresterna. - Var ska han slå till nästa gång?! - Huuuur ska polisen kunna stoppa honom när han är så överjävligt fenomenalisk, att han bara slår till när han vet att hela samhället sover!! Och desutom vet precis hur man ska undvika att sättas dit. Man riktigt hör filmmusikens smådundrande trummor i bakgrunden. 

Den gamle brandvakten i Sa Mariakyrka i min födelsestad, överträffade alla i mild mental retardation -  till och med programledaren - när han platsvittneskommenterade att "alla ändå är lika inför Gud"......

O herreminje, om nu gryningspyromanen trots allt, hade tänkt sig att dra sig tillbaka, så funkar det inte längre. Allt strålkastarljuser är redan på honom, röda mattan är utrullad, och med stora ögon sitter Opinion Lives hela redaktion och Pippi, Tommy och Annika och bara väntar med popcornen drällande i knäna. 

Så tragisk TV  - förvandlad till debattprogram. 

Att programledaren sen gjorde exakt det - som Kungen upplever att han och hans familj ibland utsätts för - nämligen förlöjligande och förminskande, med ett inslag och "två debattörer" som låtsades att dom visste vad dom snackade om när det gäller Kungen, är snudd på ett justitiemord. 

Lägre kan ingen sjunka än Opinion Live och SVT.3 kommentarer:

 1. "Lägre kan ingen sjunka.."
  Jooodå..
  Inte som sett på Aftonblaskans Nät-Tv ?
  Vanligen tre personer som ibland, men inte alltid, når upp till en fjortonårings mentala nivå..

  SvaraRadera
 2. Släng ut TV´n låt er inte styras av kommunistpropagandan från dumburken.

  SvaraRadera
 3. Låt gryningspyromanen ha 2 livvakter. Han ha ju eldat upp 500 miljoner kronor, sägs det.
  Mona Sahlin har 2 livvakter. Hur många skattekronor har hon bränt? Tror att 500 miljoner räcker inte.
  Alla har ju lika värde, eller?

  SvaraRadera