söndag 24 april 2016

När ska 87 % av svenskarna verkligen förstå vad dom gjort.


Mona Walter skriver det våra lydiga svekjournalister och idiotpolitiker vägrat se och inse.

Mycket skrämmande;
"Khan och även Mehmet Kaplan är inte Miljöpartister för att värna om vår demokrati, yttrandefrihet, religionsfrihet och alla människors lika värde. Dessa två herrar har en helt annan agenda.Med risk för att låta som en konspirations teoretiker vill jag berätta om ett ett projekt som få vet om. Våra politiker och mediakår har ingen aning om detta eller så blundar de för sanningen.

2001 hittades i Schweiz en kopia av planer som Muslimska brödraskapet manifesterade redan 1982. Detta projekt innehåller 25 strategier för att sprida islam till resten av världen genom infiltration av samhällen och att använda sig av lögnen, Taqiyya, för att skapa en islamsk värld.

Jag tycker det är oansvarigt av våra politiker och vår media att inte undersöka hur utbrett detta är i det svenska samhället. Att inte heller informera oss medborgare om att detta pågår just nu är förkastligt. Vi har en grupp människor i vårt samhälle på viktiga positioner som vill avskaffa vår demokrati till förmån för underkastelse till islamska sharialagar."

2 kommentarer:

 1. Heder åt Mona Walter.
  Redan 1978 fanns dessa konspiratoriska element i Sverige!Vem skulle tro då,vad man inte vill tro på idag, med facit i hand!?
  Våra politiker är farligt naiva!

  SvaraRadera
 2. Reinfeldt den sämsta någonsin, undrar om hans mål var att styra Sverige rakt in i diktaturen. Han har tydligt visat diktaturfasoner och hånat oss svenskar.

  Folket blev tyst, ingen vågade yttra sig kritiskt,människorna blev rädda och det öppna samtalet stängdes för svenskarna.

  Jag har aldrig mått så illa som under Reinfeldts tid vid makten.  SvaraRadera