onsdag 20 april 2016

Några raka frågor till muslimer som inte respekterar vårt land.


Yasri Khan lämnar Miljöpartiet efter kritikstormen. Kan tänka mig att Åsa och Gustav som har känt honom i 50 år gråter sig till sömns. Dom är uppenbarligen precis lika korkade som dom låter, om dom inte begriper att det finns en annan agenda i islamisternas MP, än att rädda små valar.

I Schweiz har dom, precis som i alla länder som muslimer "flyr" till sitt eget Yasri Khan-gate. (BBC) En skola hade tagit eget beslut om att låta två muslimska bröder 14 och 15 år slippa hälsa på kvinnliga lärare, och detta har triggat hela folket, som anser att i deras land hälsar alla, dvs alla, civiliserat på varandra. Extra vrede då en av de specialbehandlade bröderna visat support med IS på sin FB.

When in Rome..... 

Vi vet alla att det är respektfullt, artigt och belevat att ta seden dit man kommer. Muslimska länder i synnerhet kräver total lydnad av oss och hotar med stränga straff vid avvikelser.

Lyssna: -" Respekten för grundlagen, att följa de lagar som utfärdats av rättsstaten, att underkasta sig den offentliga ordningen och moralen, att observera nationella traditioner och etablerade seder, är en skyldighet för alla som vistas i eller bor i Sverige eller dess territorium." Nä, det handlar såklart inte om Sverige, eller Europa för den delen, men det borde ha gjort. 

Ty vilka simpla svagisar och mesar är vi som i "religionsfrihetens" namn låter muslimer ge fingret åt vårt land och trampa ner oss och vår kultur? LÄGG NER RELIGIONSFRIHETEN I DAGENS FORM!

Och ni muslimer i Sverige som vill ha egna lagar, egna seder, egna skolor, egen mat, egna badtider osv, osv, och motsätter er svensk demokrati, jag ber om svar på några raka frågor:

 1. Varför väljer ni att flytta till Sverige? Ett land med seder och bruk ni hatar och inte kan stå ut med? 

2. Varför blir ni inte kvar i de länder där era seder och bruk är lag och tradition, så som ni vill ha det? 

3. Varför anser ni er kunna komma till främmande länder och inte visa den respekt som krävs av oss, om vi besöker eller flyttar till era länder? 


6 kommentarer:

 1. Bara här får de fri bostad och socialbidrad utan krav på motprestation. Samt får härja med sina egna lagar och seder.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag vill gärna höra det raka erkännandet från nån modig muslim.

   Radera
 2. Alla som inte kan eller vill integrera sig kan sticka härifrån. Respekt för landet som tagit emot fattas hos många individer. Vi har fått nog av gnället och är trötta på folk som aldrig blir nöjda. Det eviga religions tjatandet är lika trist som satan själv.

  SvaraRadera
 3. Och nu har en lokal socialdemokratisk politiker i Sigtuna Yasin Ipek, som är sekreterare för Turkiska Riksförbundet deltagit på samma middag som Mehmet Kaplan där "grå vargarna" deltog och har nu lämnat alla politiska uppdrag.
  Det är hög tid att kontrollera alla bilder från dessa middagar...kanske sitter Åsa Romson , nej just det hon är kvinna, men Gustav Fridolin och Löfvén , m.fl.

  Stefan H

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad har vi Must, FRA och SÄPO etc till?
   De grävande journalisterna?
   Borde ha varit helt uppenbart för alla att se.
   Men att krampaktigt blunda och kasta invektiv på alla hederliga har gått utmärkt.
   Vilket skämt Sverige har/är...

   Jungman Jansson

   Radera
  2. Nämns lite tyst i Märsta.nu.......
   Vår gamla media har dy upp till näsan.

   Radera