fredag 22 april 2016

Megaproblemet med etablissemangets muslimer i Sverige är deras selektivitet.

När muslimers omfattande övergrepp - av intimitet och fysisk beröring - på kvinnor och flickor i Köln och andra städer chockade världen, då var detta inget som har med deras kultur att göra. 

Däremot är rätten att välja på att inte "intimt" skaka hand, synnerligen muslimskt kulturellt just idag. Dvs kulturellt muslimskt enbart när det passar deras syften.

 Tio muslimska kvinnor skriver: -"Yasri Khan har rätt att värna sin integritet och definiera sina gränser." 

Undrar en sak, om det är upp till var och en muslim att definiera sina gränser - har man då som muslim rätt att tycka att stening av kvinnor också är ett helt privat ställningstagande? 

De tio skriver: -"Vi har ett samhälle som ofta problematiserar, osynliggör, marginaliserar och dumförklarar oss kvinnor just för att vi är muslimska kvinnor."  

Kvinnorna i artikeln riskerar att allvarligt öka på den bilden. 

Dom fortsätter: -"Vi är djupt oroade över hur debatten kommer påverka alla de tusentals muslimer som i dag känner en frustration och en vilja att vara med och påverka och förbättra det svenska samhället." 

Jag måste säga att jag själv är djupt oroad och känner en frustration över muslimers vilja att påverka och "förbättra" det svenska samhället. 

Speciellt med tanke på hur det ser ut i världens muslimska länder.


10 kommentarer:

 1. Ha ha! Desperation! Inse, era förbannade islamister, att ni har börjat förlora mark!

  El Presidente

  SvaraRadera
 2. De e typiskt av fega muslimer.Skickar fram tanterna att föra deras talan.Tror att vi ska uppfatta deras religion mindre sjuk om kvinnorna börjar kvida.
  VI VILL INTE HA DERAS SJUKA RELIGION I VÅRT LAND!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Instämmer med dig...Särskilt på fredagarna märker man på parkeringsplatsen vid deras s.k. Moskèe,i en gammal verkstadslokal,att det är allt för många sådana medeltida i vårt tidigare lyckliga land.Eller som min gamla moster brukade säga,"Fi för den onde"

   Radera
 3. Det finns muslimer överallt. Och många på ledande poster. Man kan verkligen prata om en islamisk invasion. Imre Kertez visste vad som väntade när han skrev att Europa översvämmades av muslimer.

  SvaraRadera
 4. Vi kan inte ha politiker som äventyrar vårt land och folk!

  SvaraRadera
 5. Jag vill ha fakta: vad i det svenska samhället vill dom förbättra?
  De har kommit hit för att det svenska samhället är sååå mycket bättre än samhällen i deras hemländer.
  Vad de verkligen gör är att försämra det svenska samhället och därav finns mycket fakta att hämta.

  SvaraRadera
 6. De som inte tror på mänskliga rättigheter använder dessa mot oss som tror på dem. Det är dags att villkora mänskliga rättigheter så att dessa bara gäller dem som faktisk tror på dem och lever efter dem. Resten kan återvända till sina dysfunktionella hemländer.

  SvaraRadera
 7. För några år sedan respekterade jag människor med muslimsk tro.
  Det gör jag inte längre.De har visat sig vara ulvar i fårakläder.Grymma,elaka uppviglare som företräder ondskan själv.
  Låt mig få mitt fina kristna land åter!!
  Svea

  SvaraRadera
 8. Islamisterna styr kvinnorna vad dom ska säga och inte säga. Som Sverige ser ut nu är det ett vedervärdigt land.Andra länder som är demokratiska vill inte ha det som oss.Islamisterna breder ut sig över hela världen och nu ser vi hur terrorn har eskalerat i Europa. Ut med islamister och du Mona Muslim ska sluta ditt fåniga daltande.

  Öststaterna har varit under kommunisms ok och
  vet vad islamism innebär (ett nytt ism ok).Därför är det lätt att förstå varför muslimer inte är välkomna.


  SvaraRadera
 9. Reinfeldt ökade på den massiva invandringen för att gå MP till viljes och på så sätt få muslimernas röster. När han inte blev omvald surnade han till och avgick på en gång. Lämnade tronen med ett hat mot oss som inte ville ha diktatur och tog Borg med sig.
  Det sägs att den duon vill ställa upp till nästa val. Gott folk tänk efter vad som händer om dessa återkommer. Välbärgade moderater tänker bara på att få sin feta plånbok ännu fetare. Mänskliga rättigheter skiter dom i. Moderata kommuner vill inte ha asylboenden i sin närhet. Miljöpartiet är ett otroligt farligt parti. Vem som helst ska få komma hit och hur många som helst ska släppas in utom kontroll. I mina ögon är dom inte kloka.

  SvaraRadera