torsdag 14 april 2016

Kaplan kan bara få finnas i tillstånd av anarki.

Anarki= Förvirring och kaos i brist på lagar och/eller regering: en negativt laddad beteckning.

Maria Borelius åtta dagar i regeringen präglades av avslöjandet att hon hade haft svart arbetskraft i hemmet. Det visades sig också att hon likt sina nya ministerkollegor Cecilia Stegö Chilò och Tobias Billström inte betalat TV-avgift, vilket Borelius och de andra ministrarna polisanmäldes för.  2006, kommer ni ihåg? Då innan moraset och härdsmältan Reinfeldt, då när vi var en rättsstat värd namnet. Nästan, bara nästan, på gränsen till löjeväckande, men om vi svenskar fått välja är valet kristallklart. Gjutet i sten trodde vi.

Mycket har sagts idag om landets tillstånd och den allvarliga islamiseringen av en gammal genuin och trygg demokrati. Hanif Bali uttrycker allt jag känner på FB:

-"Att MP bortförklarar att Mehmet Kaplan dinerar med ledaren för den turkfascistiska terroristorganisationen "Grå Vargarna" med att dra en parallell mellan Bert Karlsson och Kungen är helt bisarrt.
För det första har inte Bert Karlsson 700 politiska mord på sitt samvete, inte heller anordnar han lynchningar mot armenier och kurder. En annan skillnad mellan Bert Karlsson och Grå vargarna är att Bert inte försökt mörda påven.
Det är inte som att Bert skulle vara på samma middag som kungen, MP. Det är som om Kung Carl XVI Gustav skulle ha en picnic med Anders Behring Breivik.

Där har ni er parallell, dra nu era slutsatser. Alla vargar måste faktiskt inte räddas, Åsa Romson och Gustav Fridolin!"

13 kommentarer:

 1. Det finns inte längre något tvivel om att det är en banditregering som styr Sverige.
  En bostadsminister som umgås med en kompis som står på Sergels torg och skriker att han vill se blod flyta och att han vill slå ihjäl människor!
  Va fa... är det för regering vi har?!
  Inte nog med att vi har ett stort antal IS krigare i vårt land som det gullas med,nu börjar de skrida till handling.Upprop på Sergels torg.

  SvaraRadera
 2. Turkiska grå vargarna vill jag kalla för en islamsk terrororganisation...alla är muslimer....inte italienare.

  Stefan H

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vargar?
   Italienare
   Romulus och hans brorsa?
   Kommer rent spontant att tänka på Åke Hodell.
   Dessvärre vet jag inte vilket plan han gick i backen med.
   Seglivad grabb i alla fall.

   Jungman Jansson

   Radera
 3. Lika bra att inse. Sverige är en islamistisk stat om.några år. Tycker mest synd om kvinnorna. Det roliga i kråksången är, att vänster är de som utrotas först, precis som i Iran. Sedan plockas präster, homosexuella, kristna och sen förhoppningsvis, de som är skuld till hela skiten.

  SvaraRadera
 4. Lika bra att inse. Sverige är en islamistisk stat om.några år. Tycker mest synd om kvinnorna. Det roliga i kråksången är, att vänster är de som utrotas först, precis som i Iran. Sedan plockas präster, homosexuella, kristna och sen förhoppningsvis, de som är skuld till hela skiten.

  SvaraRadera
 5. Stassministern har bytt uttryck från oacceptabelt till beklagligt.Så var den saken ur världen.
  Hooppsaan!!


  Hooppsan

  SvaraRadera
 6. Löfvens historiskt dåliga regering kryllar av inkvoterade muslimer med egna agendor. Viktiga poster som tillsatts enbart pga. etniskreligösa grunder. Kompetens inom resp. område saknas helt. Mehmet är den som tydligast visat den dolda agendan även om det verkar vara mest av olyckshändelse.

  Att vår hopplöst inkompetente statsminister tillsatt dessa är en gåta men gissningsvis har Damberg ett stort finger med i spelet.

  Allt detta kommer sossarna få betala för nästa val. Gör de inte det utan bereds möjlighet till fortsatt regerande så förtjänar Sverige sitt öde!

  El Presidente

  SvaraRadera
 7. Nu tycker jag visserligen att man ska få dinera med vem som helst men det är inte det som är problemet utan Mehmet Imams ensidiga val av middagsdejter och övrigt umgänge. Dessutom är han den största ulven i lånta fårakläder vi hittills sett och hans efternamn är en skymf mot varje katolik. Hela hans uppenbarelse utstrålar otillförlitlighet och Löfven och SAP måste vara blinda om de inte ser det.

  SvaraRadera
 8. Cecilia Stegö Chilòs (M) första dagar som kulturminister blev stormiga då det framkom att hon inte hade betalat TV-licens och använt svart hemhjälp. Cecilia Stegö Chilò valde efter två veckors förföljelse som minister att avgå. Vad i ligger skillnaden? Kaplan borde ställa sin plats till förfogande och med omedelbar verkan avgå.

  SvaraRadera
 9. Islamisternas antal i styrande ställning smyger sig in. Reinfeldt hade Waberi, också en muslim. Var är den gubben nu?

  Kaplan kommer säkert att få vara kvar för inte vill sossarna missa röster. Alla vet ju att Kaplan umgås i islamistiska kretsar. Malin Pekgul har varnat men dårpolitikerna vägrar lyssna. Vi är på god väg att bli en islamisk stat. Merket har redan sagt att islam tillhör Tyskland. Stackars våra barn och barn-barn. Tvi vale för Löfven och Reinfeldt.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Lars Å Månsson2016-04-15 19:35

   I dag har Führerin Merkel även genom sin utslagsröst (inom koalitionen) förklarat, att yttrandefriheten och satirens tid är förbi i Tyskland.Nu kommer en komediant att ställas inför domstol,p.g.a. att han påstås ha smädat Turkiets terrorpresident
   Erdogan.Som du skriver Elisabeth,är snart muslimska lagar att förvänta i Absurdistan.

   Radera
 10. Obehagligt att det sitter så många skumma typer i vår regering.
  Kriminalitet honoreras av kommunistregimen.
  Folket måste vakna och se vad som sker hos regeringspotentaterna,deras förtryckarmentalitet är kompakt.

  SvaraRadera
 11. Här handlar det om allvarligare saker än järnrör!

  SvaraRadera