tisdag 26 april 2016

Jakten på oliktänkande byter tillfrälligt chef.

"Från mitten av augusti till juni nästa år blir det ledarskribenten Anders Lindberg som tar över ansvaret som aftonbladets politiske chefredaktör efter Karin Pettersson."  

Den socialistiska fostran, utan tillgång till fakta men med speciell rätt att hata, kommer att fortgå som förut. Och alltid tio år för sena med sina analyser.

6 kommentarer:

 1. Är det inte konstigt att dessa sk journalister hatar så mycket? Jag menar alla svenskar som är så snälla och toleranta och alltid har haft internationellt rykte att vara bra förhandlare för att de inte låter känslorna ta överhand utan försöker kolugnt med fakta lösa problem.
  Varifrån kommer allt detta hat?
  Är det så att när IQ och EQ är låga så svallar negativa känslor? Som avundsjuka? Som hat?

  SvaraRadera
 2. Svar
  1. tror på noll IQ eller hjärntvätt.

   Radera
 3. Jag har varit en flitig köpare av båda kvällstidningarna i nästan ett halvt sekel, men slutade köpa dom i september i fjol pga deras lögnaktiga beskrivning av läget i Sverige. Och Anders Lindberg är en av dom journalister som helt missförstått sin uppgift, han granskar folket för maktens räkning då han borde granska makten för folkets räkning. Där har han mycket (allt) att lära av Carina-Fina.

  SvaraRadera
 4. Just när Karin Pettersson visat små tendenser till att vakna upp byts hon ut mot den mest extreme de har. Tillfällighet? Tror jag inte.

  SvaraRadera
 5. Anders Lindberg kommer också att vakna upp en vacker dag om han fortsätter i samma banor.
  Med eller utan huvud.
  Hooppssaann

  SvaraRadera