lördag 2 april 2016

Ja, kära hjärtanes. Slajmig Kändispekoral 2016.

Dessa människor

47 kända svenskar i protest mot regeringens nya flyktingpolitik
Aftonbladet

   Ja, vad ska man säga. Nån som heter Pee, Ardalan,Joel och så Kakan och Wiehe förstås, tycker att vi ska ha öppna hjärtan och gränser. Som om vi inte haft det så hela landet blöder och folkets välfärd har kreverat.
    Det värsta som kan hända efter detta "upprop" är att en eller annan person med för få hjärnceller låter sig manipuleras av dom här avdammade pseudopersonerna.

  Briljanta FBkommentarer:
  nn1:-" Det är intressant att samtliga av dessa personer bor så långt ifrån ett asylboende eller en "multikulturell" förort som det bara går, än mindre har de haft sina barn i en sådan skola...


Det finns ett ord för detta...vad var det nu igen...?"

_____________________________

nn2: - "De är inte så lite fräcka! En mer generös flyktingpolitik som svenska befolkningen ska bekosta, vilket i praktiken betyder de breda massorna (allt annat är omöjligt). Försämringar som framför allt slår mot de som har det svårast, som pensionärer, arbetslösa, sjukskrivna etc etc. Om aktiviteten hade handlat om att skapa en fond för flyktingar där ovanstående personer skänker större delen av sina förmögenheter hade jag respekterat det hela. Men detta är ren fräckhet."

________________________________

nn3: -"Detta var i sanning, en imponerande samling högutbildade, filosofer, tänkare, innovatörer, yrkesarbetare, ärliga och solidariska skattebetalare....vars bidrag till att utveckla svenska samhället är nästan ovärderligt..."

_________________________________

nn4: -" Hade regering och riksdag lagt hälften av de pengar som man nu lägger på det inhemska flyktingmottagandet på plats och till UNHCR så hade man hjälpt så många fler och då också de verkligt drabbade och fattiga. Inte de som haft råd att betala smugglare. Hur kan det alternativet vara moraliskt klandervärt? Och hur kan uppropsmakarnas stöd för att bevara de pullfaktorer som driver smugglingen – samtidigt som man är 100 % likgiltig för de problem och enorma ekonomiska och sociala kostnader som belastar Sverige – ens ha ett uns av moralisk stringens och trovärdighet?"

7 kommentarer:

 1. Kära Carina-Fina!

  Dessa 47 är sådana som i fortsättningen betraktas som svensk-fientliga! Framöver bojkottar vi dem!

  SvaraRadera
 2. Bilden visar 47 fågelholkar.Nu är det snart dags att sätta upp holkarna i träden, så blir det pippi på loften.

  SvaraRadera
 3. jag vill gärna veta hur mycket skatt dessa personer betalar. Så lite som möjligt eller inte värst så mycket, tror jag.

  SvaraRadera
 4. Jag undrar när dom blir nöjda. Jag bor i en villa i ett lugnt område. Där bor många barnfamiljer och några pensionärer, som flyttade hit när dom hade barn. Husen har en bostadsyta på 120 till 150 kvadratmeter, och en lite tomt. Kommunen skickade ett brev till fyra villaägare där dom berättade att det ska startas ett boende för ensamkommande barn. Det är en pizzaägare (troligtvis ryss) som köpt en villa och en del i ett parhus. Han har sökt tillstånd för tio år. Det är ett kompakt motstånd mot detta. En namninsamling är ordnad och sen ska kommunen uppvaktas. Vi har lyckats skjuta fram överklagningsdatumet ett par veckor. Annars hade vi bara haft en vecka på oss. Det är väl sånt här som dom 47 undertecknarna gillar.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jawelin, ta med bilden i överklagandet, och berätta om alla dessa som bara längtar efter ett hem för medelålders män från kvinnofientlig kultur hemma hos sig.

   Radera
 5. Det påminner om "ossalla"-kampanjen från Aftonbladet från 2013:
  http://www.aftonbladet.se/debatt/article17468676.ab

  Som huvudsakligen syftade till att visa initiativtagarnas absoluta ädelhet.
  Kampanjen skrotades när 0,2% av den svenska befolkningen hade skrivit på !
  Aftonbladet har artikeln fortfarande upplagd men länken där man kan visa sin egen godhet leder i Nirvana !

  Nu koncentrerar man sig på 47 svenskar som får symbolisera GODHETEN !

  Tjalle

  SvaraRadera
 6. Dessa 47òr representerar den stora ONDSKAN!!

  SvaraRadera