tisdag 26 april 2016

Gammelmupparna vill offra Romson, och ha en ny med snippa.


Och så vill dom ha ett nytt kvinnligt språkrör.  Man kan inte ha en som inte går hem säger MPs nestor. 

Man kan inte ha en som är störst, vackrast, bäst och hatisk ena sekunden, och tar till lipen när man ska ansvara för sitt beteende, säger jag. Som vill se ryggen på båda två, helst tre.

Själv orkar jag varken höra eller se pastor Fridolin, och håller oförblommerat med Ann-Charlotte Martéus:

 -  Några timmar efter presskonferensen dök Gustav Fridolin upp i Aktuelltstudion, kamouflerad till träslöjdslärare i rutig skjorta med uppkavlade ärmar och beige brallor.

-Minister, moi? Mäktig och ansvarig, moi? Nej, jag är bara en skön kille som råkade kidnappas av militanta statssekretare när jag cyklade förbi Rosenbad härförleden.

Det är ett oacceptabelt beteende av ett statsråd. Och det är inget gott betyg åt Stefan Löfven att det kan fortgå. Som om det var någon jädra korpförening han drev. Det är Sveriges regering, landets styrande organ, det handlar om.
Statsministern kan inte låta en minister hasa runt som en ostädad pojkrumsinstallation. Om inget annat hjälper, får han helt enkelt ta unge Gustav i örat.


I värsta fall är Fridolin ett barn av sin tid. I så fall kan Sverige, i en framtid nära dig, komma att drabbas av en riktig bolibomparegering, med ministrar som störtar ut efter varje knivigt regeringsbeslut för att gråta en skvätt och förklara för medierna att allt är åt helvete. Om de inte redan har twittrat ut det från regeringssammanträdet.

4 kommentarer:

 1. Jag såg idag från riksdagens frågestund angående Mp:s jordbrukspolitik och Åsa Romson, hennes svar var rena gallimatias, hon svarade aldrig på frågorna, upprepade sig, tappade ord, pratade fullständigt osammanhängande som till och med moderatern som ställde frågorna påpekade.
  Den människan måste ha en bygynnande presenil demens eller så är hon påtänd.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Istället för nystart borde Romson göra en sahlinare.timeout, som det hette då!

   Radera
  2. Försiktig nu!
   Tänk på att Mona drog iväg till Mauritius...
   Verkar vara en poppis destination.
   Har vi inte hört den ön nämnas här siten?
   ( No hard feeling "stefan H... )
   Jungman Jansson

   Radera
 2. Romson å Fridolin är ju stöpta i den Muslimska Parti formen!
  Vad förväntar sig partiet att det skall bli för figurer av formmassan?
  Nästa representanter från partiet kommer att vara av samma skrot och korn!

  SvaraRadera