söndag 3 april 2016

Från FB: Wolodarskis nya agenda är att försöka övertyga folk om att DN inte har någon agenda.


Rättshaveristen Peter Wolodarski fortsätter att boxa sig trött på sin ledarsida, men det är en ojämn kamp han för mot de så förhatliga sociala medierna och facebook. 

Läsarna kommer till slut att välja"kvalificerad journalistik" skriver han bombastiskt, och menar såklart DN.  Fast vi läsare har för länge sen övergivit DN, just för att vi väljer kvalificerad icke-agenda-journalistik.

Här är utdrag ur Wolodarskis DN-agenda idag -"Sociala medier är ett fantastiskt verktyg. Men baksidan är att de förstärker existerande uppfattningar och lätt sprider lögner. Det riskerar att undergräva tilliten mellan människor."

-"Internettroll som bedriver hatkampanjer lär vi tvingas leva med, liksom risken för allt mer av självförstärkande åsiktsenklaver i sociala medier."

-"Men det finns en stor och växande marknad för medier som satsar på kvalificerad journalistik. Vi ser det själva i DN:s digitala prenumerationer som just nu växer med flera tusen varje månad, trots allt gratis som finns på internet. Flykten från det stora torget till den smala åsiktsgränden är allt annat än förutbestämd." Fan tro´t Wolodarski.

4 kommentarer:

 1. Wolodarski blääää.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Snart ett minne blott, om du frågar mig!

   Radera
 2. Flera tusen i månaden!! Tror vi inte på.
  Anna

  SvaraRadera
 3. Wolodarski har en önskevind!

  SvaraRadera