måndag 25 april 2016

Endast Sverige svenska Superkändisar har.


Lärarnas Tidning: »Många lärare har noll trovärdighet«

-"Det är svårt att få unga fanatiker att lyssna på medelålders lärare", säger Mona Sahlin som vill lära skolan mer om våldsbejakande extremism.

Hon glider in från den soldränkta gatan på Södermalm i Stockholm iförd solglasögon och svarta kläder från topp till tå. Hack i häl följer två biffiga huvudrakade livvakter, som snabbt scannar av lokalen.

Men det som regeringens nationella samordnare mot våldsbejakande extremism verkar mest orolig över i detta ögonblick är att intervjun inte ska hinna bli klar i tid. Så fort vi satt oss ned slänger Mona Sahlin en nervös blick på mobilklockan. Prick 11.00 börjar hennes gympass på andra sidan gatan.— Jag tränar fightfys där 4—5 gånger i veckan. Man sparkar och slår och välter traktordäck. Så himla roligt! Det finns inget bättre sätt att koppla bort tankarna.

Vilken våldsbejakande extremism är det största hotet i Sverige i dag?

– "När det gäller terrorhot är det ingen tvekan om att det handlar om IS. När det gäller misshandel, hot och våld mot medborgare i Sverige är det huvudsakligen högerextrema som står för detta." 

Vilken bloody fucking uppblåst diva! En resande nobody i humbug och bull, glider runt som en annan aggro-Sara Larsson. Med SÄPObiffar betalda av skattebetalarna, och snackar t-r-o-v-ä-r-d-i-g-h-e-t!! Ja, ni läste rätt.

Och ovanpå allt har hon nu börjat kalla asylanter, papperslösa Marockomän, kulturvåldtäktsmän, benknäckarklaner, och utländska rånarligor för "högerextrema."

"Fightfys"?? Hon måste ha fått ett traktordäck i huvudet.


4 kommentarer:

 1. Denna kvalificerade nolla försörjer skattebetalarna till 100%!
  Egna bodyguards, som den värsta diva seglar hon omkring och spottar ut sina menlösa floskler.
  Endast hennes kommunistiska förtryckarparti uppmuntrar hennes divalater.

  SvaraRadera
 2. Bra skrivet om denna hemska snyltande människa! Vilket ego!
  Anna

  SvaraRadera
 3. General Hasan Nuri Amin (Irak)med lång erfarenhet av att bekämpa Daesh säger att Säpo och svenska politiker är naiva. Han menar att dom 150 terrorister som återvänt till Sverige har tvingats till det just för att utföra attentat i Sverige eller i nåt annat land i Europa. Nåt För Mona S att ta tag i. Hon är verkligen farlig för Sverige.

  SvaraRadera
 4. Den kvinnan har inte gjort ett smack nytta för landet mig veterligen. En käft som mal och mal utan att säga något vettigt.
  Hon kostar oss skattebetalare enorma summor, pengar som pensionärerna behöver bättre än M. Sahlin

  SvaraRadera