fredag 29 april 2016

Arabjävlar, sa sjuåringen i Landskrona,när hans gammelmormor drabbades hårt av dom två män som bröt på "ickesvenska", som "specialiserat sig på" att robba guld och värdesaker hemma hos endast svenska damer över 90 år.

Efter den chockerande upplevelsen, då de två obarmhärtiga asen skrämde in offren i köket för att kontrollera att kvinnorna inte drabbats av "stadens gasläckage" och samtidigt stal allt av värde, var gammelmormor mycket förtvivlad. Ja ärligt talat helt utom sig, hon tycker fortfarande att det hela tiden finns nån i de andra rummen, hon får ingen ro i sitt hem och vågar inte sova på nätterna. 

Då sa det sjuåriga barnbarnsbarnet precis vad han kände: - Jävla araber, som gjort så ont mot hans älskade, älskade gammelmormor. Är pojken rasist? Är han indoktrinerad av föräldrar, grannar, släktingar, klasskamrater?  Är han lika mycket rasist som den som vrålar tyskjävlar för att de alltid snor poolplatsen på semestern, eller lika mycket som danskjävlarna som slog oss i fotboll? 

Eller sa han det för att det faktiskt var araber?

På tal om "arabjävlar".

3 kommentarer:

 1. Grabben kan ha rätt..Alternativet är ju några av "de fattiga EU-medborgarna",eller som vi normala i dagligt tal benämner zigenare !

  SvaraRadera
 2. Så säger jag ofta här hemma.Är dock inte rasist.
  Man har ju rätt att ha en åsikt.

  SvaraRadera
 3. Det är ingen som ringer media och gråter och fabulerar för att nån eventuellt sagt ryssjävel, svenskjävel eller turkjävel. Ingen tidning skulle vara intresserad.

  SvaraRadera