torsdag 14 april 2016

Är det för detta vi ska jobba 50 år av våra liv.Vil hämta 11 barn och en av sina fruar till NorgeHossein har 22 barn. Nu vill han ha famijeåterförening.

Enligt norska UDI får flyktingar bara återförenas med en hustru, men kan inte utesluta att får hit alla sina fruar. 

Men de skandinaviska civilisationernas regelverk är som vi vet idiotiskt lättlurat, så om mannen skiljer sig från sina andra fruar, kan fruar 2, 3, och 4 söka familjeinvandring genom de gemensamma barnen. 

Sen levde dom lyckliga i alla sina dar. 

Och alla budgetar skenae och välfärden för skandinaverna raserades.

Hosseins familjer är i Addis Abbeba utan uppehållstilstånd och pengar - det är en svår situation. Jag hoppas dom kommer till Norge snart, för jag saknar dem mycket.

Medan han väntar på delar av sin familj, pluggar han norska glosor med andra somalier.2 kommentarer:

 1. Alla vuxna svenskar i arbetsför ålder borde förskjuta sina egna familjer.Vi tar sedan hand om NorgeHossein och hans familj + alla liknande
  fall av världsbefolkningen.Kryddar detta med mördare & våldsverkare.Jepp där löser vi världskriser.
  De verkligt behövande,tja de struntar vi i.
  Jodå!

  SvaraRadera
 2. Som jag har jobbat i hela mitt liv. Pluggat innan för att få ett bra arbete. Klivit upp 6.30 plikttroget hela mitt liv. Trodde det skulle bli en pension som gav ett något sånär behagligt liv.

  Invällare av ett folk som knappt kan läsa och folk som inte kunnat bygga upp sina egna länder. Nu kommer dom hit, javisst är det synd om alla som lider av kriget. Men varför, varför skaffar dom så många barn för dom måste väl ändå begripa att dom ska försörjas. Eller fattas inte det heller?

  Inte så konstigt att man blir heligt förbaskad och besviken på urbota dum skallar till politiker. Tage Erlander däremot han brydde sig om Sverige och dess befolkning.

  SvaraRadera