fredag 15 april 2016

Alice Bah Kunke har enorm vidd i kappan.


Alice Bah Kuhnke har förut gastat högst om självförvållade moskébränder, lovat strategier mot "islamofobi" i DN, och poserat på ”selfie” med Fatima Doubakil, Muslimska Mänskliga Rättighetskommittén. 

Doubakil med Bah Kunke på bilden, var initiativtagare till vänsterkvinnornas uppmärksammade och galna hijabupprop, och bjöd in Munir Awad och Ali Berzengi till seminarium år 2010.

Samma Berzengi som dömdes för att ha samlat in runt en miljon kronor till islamistiska terrorister i Irak, och Munir Awad som dömdes 2012 till tolv års fängelse i Danmark efter att ha planerat ett terrorattentat mot Jyllandsposten.


Nu säger kultur- och demokratiminister Alice Bah Kuhnke om den islamistiske partikamraten Mehmet Kaplans middag:
– "Jag tycker att det är ytterst olämpligt att vi statsråd finns i sammanhang där extremister också finns." 

Polly säger duktig flicka.  Polly säger att svensk idiotpolitik är att snabbt vända kappan efter vindarna. Polly säger att det finns gry i Bah Kuhnke, och att hon kan bli statsminister en dag. Om hon står till alla partiers förfogande.


4 kommentarer:

 1. Miljöpartiet är ju emot miljöförstöring. Jag är väldigt mycket emot den mentala miljöförstöring som miljöpartister i parti och minut står för.

  SvaraRadera
 2. Mental miljöförstöring, MPs bästa gren.

  SvaraRadera
 3. Miljöpartister har ett enormt stort behov av att kontrollera andra. Delvis som en kompensation för att dom inte har nån självkontroll. Dom vill kontrollera varje möjlig och omöjlig aspekt av livet, och sen beskatta den. Dom vet hur man gör för att förpesta sin omgivning.

  SvaraRadera
 4. Sveriges regering är involverad med människor som är inblandade i oroshärdar i världen.De försöker framställa sig som godheten själv i djävulens skepnad.Förtrycker den egna befolkningen som har en annan politisk åsikt.

  SvaraRadera